Căutare Live

Marilyn Monroe se barbierea pe fata

Marilyn Monroe si Elizabeth Taylor, doua actrite celebre de la Hollywood, foloseau in "lupta" lor cu nedoritul par facial un instrument cat se poate de banal - lama de ras -, a declarat fosta esteticiana a celor doua vedete

Esteticiana Kate Somerville a declarat intr-un interviu recent, acordat site-ului Style.com, ca cele doua staruri obisnuiau sa se rada pe fata, pentru a avea pielea complet neteda. In acelasi scop, ele apelau in mod frecvent si la sedinte de exfoliere, citeaza hollywoodreporter.com, preluat de Mediafax.

Esteticiana americana a infirmat, totdata, "mitul" prezent in cultura populara potrivit caruia daca o persoana se rade pe fata de prea multe ori, atunci firele de par vor creste mai groase si mai intunecate.

Marilyn Monroe a devenit o adevarata legenda dupa moartea ei tragica, din 1962, cauzata de o supradoza de medicamente. Actrita americana a fost celebra si pentru relatiile pe care le-a avut cu o serie de barbati faimosi ai acelor vremuri, inclusiv cu dramaturgul Arthur Miller - care a fost, totodata, unul dintre cei trei soti ai ei -, dar si pentru presupusa ei aventura cu presedintele american John F. Kennedy.

Actrita Elizabeth Taylor si-a castigat celebritatea la varsta de 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944). Recompensata cu doua premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) si "Cui ii e frica de Virginia Woolf?" (1966), Taylor a fost casatorita de opt ori - de doua ori cu actorul Richard Burton. Prima data, ea si Burton s-au casatorit in Montreal, Canada, in martie 1964, divortand in iunie 1974. Dupa 16 luni de la acest divort, cei doi actori s-au casatorit din nou, insa a doua lor casnicie a durat doar noua luni.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: emagzin.com

Andreea Spatar si Adina Barbu danseaza flamenco in club... VIDEO! Anastasia Lazariuc, dezamagita de mirajul strainatatii...
Ultimele știri