Marius Manole şi Ilona Brezoianu au devenit prezentatori! Ce emisiune realizează cei doi

De când s-a schimbat lumea în contextul pandemiei de coronavirus, actorii Ilona Brezoianu şi Marius Manole sunt în mijlocul publicului cu ajutorul tehnologiei. De la un live pe Instagram cei doi au ajuns la o emisiune de două ore, pe Youtube!

Pandemia ne-a reorganizat în multe privinţe. Artiştii au fost printre cei mai loviţi de criză, dar nu au intrat şi în criză de idei!Concertele online, teatrul live, pe internet sau, mai nou, emisiunile pe Youtube, au luat locul spectacolelor în faţa publicului.

MARIUS MANOLE ȘI ILONA BREZOIANU FAC SPECTACOL ONLINE

În cele două luni de izolare, Marius Manole şi Ilona Brezoianu au trecut de la reprezentaţii pe scena teatrelor la seri cu live-uri pe Instagram şi chiar la o emisiune pe YouTube, care se bucură de multă apreciere din partea publicului!

citește și: Actrița Ilona Brezoianu, roast special pentru Bendeac: Mihai, sunt însărcinată!

Marius Manole şi Ilona Brezoianu au devenit prezentatori! Ce emisiune realizează cei doi

Marius Manole şi Ilona Brezoianu realizează o emisiune pe YouTube

Marius Manole şi Ilona Brezoianu realizează o emisiune pe YouTube

Marius Manole și Ilona Brezoianu din serialul Mangalița spun că artiștii au fost nevoiți în perioada epidemiei de coronavirus să se reinventeze. În plus, aceste proiecte sunt făcute din suflet și din pasiune, pentru public, căci sursele de venit sunt tot din teatru.

Nici Cătălin Cătălin Bordea nu s-a lăsat mai prejos, căci colegul de platou al lui Dan Capatos din emisiunea Xtra Night Show a trecut de la stand-up şi rolul de co-prezentator de late night show, la postura de gazdă a unui podcast.

Ultimele știri