Antena Căutare

Marius Moga, imagine emoționantă cu fiica sa. Cum l-a suprins micuța pe tatăl său, în timp ce lucra

Marius Moga este un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. După multe suișuri și coborâșuri în relațiile amoroase, producătorul muzical și-a găsit liniște lângă Bianca Lăpuște, femeia alături de care are o fetiță.

Marius Moga, imagine emoționantă cu fiica sa. Cum l-a suprins micuța pe tatăl său, în timp ce lucra
Marius Moga, imagine emoționanță cu fiica sa. Cum l-a suprins micuța pe tatăl său, în timp ce lucra | Instagram / Marius Moga

În anul 2015 a venit pe lume Maria Elisabeta, micuța blondă care le face viața mai frumaosă în fiecare zi. De curând, Marius Moga a postat o fotografie alături de fiica sa. Acesta lucra, iar micuța blondă i-a sărit în spate, momentul a fost surprins chiar de soția acestuia.

"Ea este cel mai mare susținător al meu! Sunt cel mai mare fan al ei!", a scris Marius Moga

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Soția lui Marius Moga a lucrat ca reporter o perioadă lungă de timp, după care a renunțat când a dat naștere unui copil. Imediat după ce a devenit mamă, Bianca Lăpuște a decis să lucreze alături de soțul ei.

„E interesant, că este o muncă de echipă, dar nu simt că lucrez cu soţul. Nu e genul ăla de job în care te vezi toată ziua cu Marius. După cum prea bine ştie toată lumea, Marius petrece în studioul de înregistrări foarte mult timp, iar eu sunt la birou şi pe teren mai tot timpul, ca să organizez foarte multe lucruri. Din fericire, nu lucrăm în acelaşi spaţiu”, a dezvăluit Bianca Lăpuște, potrivit impact.ro.

Cine este Marius Moga

Marius Moga, în vârstă de 39 de ani, este un cântăreț și compozitor român dedicat genului pop și muzicii dance. Succesul pe care l-a obținut în România i-a adus locul 85 din 100 la momentul anunțării clasamentului „Mari români”, în anul 2006.

În 2006, Marius Moga a fost compozitorul român cu cele mai multe hit-uri pe metru pătrat. În total, de-a lungul timpului, s-au strâns peste 300 de piese, dintre care 50 au ocupat poziţii de top în clasamentele muzicale româneşti.

Moga și-a petrecut primii ani într-o familie cu multe interese privitoare la muzică: un străbunic al său a compus pentru un ansamblu folcloric, în vreme ce bunicul cunoștea banjoul și bunica a cântat în corul unei biserici. Tatăl a învățat chitara, iar mama s-a preocupat de canto. Marius are un frate, Iulian, regizor de videoclipuri.

În timpul liceului, Moga compune pentru Talk to Me, formația sa de atunci împreună cu Daniel Comaniciu, o piesă intitulată „Noaptea”. Este primul lui succes, care îl așează în fruntea scenei muzicale a orașului Alba-Iulia.Alături de Dan Comaniciu realizează primul album editat la Zoom Studio Vâlcea.

În anul 2000, va fi invitat la București din partea lui Adrian Sînă, membru al formației Akcent. Aici trăiește în condiții dificile pentru câteva luni de zile. Pentru Akcent semnează piesa „Ți-am promis”, produsă în 2001 și cotată foarte bine în clasamente.

Paris Jackson calca pe urmele tatalui sau celebru. Cum a aparut fiica lui Michael Jackson in primul sau videoclip solo... Cele mai sexy costume de Halloween. Cum s-au costumat vedetele de la Hollywood...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x