Mascații au intrat în casa lui Nelu Ploieșteanu! Ce au găsit în spatele cărților din bibliotecă

Mascații au intrat cu forța în locuinţa lui Nelu Ploieşteanu și au început să caute prin toată locuința! Ce au găsit oamenii legii în biblioteca marelui artist, după ce i-au răvăşit toată casa?

Mascații au intrat cu forța în locuinţa lui Nelu Ploieşteanu și au început să caute prin toată locuința! Ce au găsit oamenii legii în biblioteca marelui artist, după ce i-au răvăşit toată casa?

Artistul a trecut prin clipe de coșmar atunci când procurorii și mascații au descins la el în casă! Se pare că este vorba despre un dosar de șantaj în care este implicat chiar ginerele lui Nelu Ploieșteanu.

Se pare că acesta l-ar fi șantajat de-a lungul timpului pe un milionar, un om de afaceri de origine israeliană. În cele din urmă, omul de afaceri a decis să apeleze la ajutorul oamenilor legii, pentru a opri șantajul ginereului lui Nelu Ploieșteanu.

Anchetatorii au primit informații conform cărora o mare parte din banii primiți de ginerele lui Nelu Ploieșteanu în urma șantajului s-ar afla chiar în locuința artistului, motiv pentru care procurorii și mascații au descins la locuința acestuia și au pornit căutările.

A fost găsită o sumă uriașă de bani, ascunsă în spatele unor cărți dintr-o bibliotecă!

„S-or fi găsit...eu știu ce șantaj, ce-am furat (...) Să vină Procuratura, să vină Interpolul, să vină să facă, că eu am datorii foarte multe și am problemele mele. N-am furat, n-am înșelat pe nimeni. Asta e o șmecherie fără caracter”, a declarat Nelu Ploieșteanu.

Sursa: Antena Stars

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri