Antena Căutare

Testul suprem pentru Meghan Markle! Ce trebuie să facă logodnica Prințului Harry pentru a primi cetățenia britanică

Meghan Markle, logodnica Prinţului Harry, a trecut de mult testul în faţa Reginei Elisabeta a doua, însă încercările la care va fi supusă nu au încetat!

Meghan Markle, logodnica Prinţului Harry, a trecut de mult testul în faţa Reginei Elisabeta a doua, însă încercările la care va fi supusă nu au încetat! Pentru a primi cetăţenie britanică, americanca va trebui să înveţe istoria Regatului Unit. O misiune dificilă, în condiţiile în care întrebările testului pe care îl va da Meghan îi pun în dificultate chiar şi pe britanici.

"Câţi ani are Big Ben?" sau "Cine a deschis primul restaurant indian din Marea Britanie". Sunt doar două dintre întrebările testului pentru cetăţenie britanică, ale căror răspunsuri Meghan Markle va trebui să le ştie cu sfinţenie. Şi chiar dacă fac parte din istoria Regatului Unit, cetăţenii se bâlbâie când trebuie să răspundă.

Ei sunt, însă, optimişti în ceea ce o priveşte pe Meghan Markle. Însă chiar dacă este logodnica celui de-al şaselea moştenitor la tronul britanic, americanca nu va fi scutită de examinarea riguroasă. Va trebui să dea examenul cu adevărat pentru ca Majestatea Sa să nu se răzgândească.

Pe lângă cunoştinţele dobândite, Meghan Markle va trebui să plătească o taxă de 50 de lire sterline pentru examen. În plus, după ce a fost botezată în Biserica Anglicană, logonidca Prinţului Harry doreşte să renunţe la cetăţenia americană şi să devină cetăţean britanic.

E oficial! Gigi și Zayn, din nou împreună! Modelul și artistul, surprinși în timp ce se sărutau pe străzile din New York... Cum a fost surprins actorul despre care s-a spus că ar avea o relație cu Inna! Imaginea care a adunat mii de aprecieri...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x