Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Fanii, în extaz! Meghan Marke, din nou în "Suits": "Personajul ei reapare în serial cu o sarcină evidentă"

NBC Universal este gata să ofere mai multe milioane de dolari ducesei de Sussex, Meghan Markle, pentru a-şi relua rolul Rachel Zane din serialul "Suits", potrivit presei taboide britanice.

NBC Universal este gata să ofere mai multe milioane de dolari ducesei de Sussex, Meghan Markle, pentru a-şi relua rolul Rachel Zane din serialul "Suits", potrivit presei taboide britanice.

Producătorii serialului "Suits" ar putea începe negocierile în curând, potrivit unui membru al echipei de producţie, citat de Daily Star.

"Am auzit vorbindu-se de o sumă între 2 şi 6 milioane de dolari. Pare mult, dar ar putea fi una dintre marile lovituri de marketing din istoria televiziunii", a declarat o sursă pentru cotidianul britanic.

Banii nu ar intra în buzunarul ducesei de Sussex, ci ar fi donaţi unei cauze umanitare pe care o susţine soţul ei, prinţul Harry.

Potrivit aceluiaşi responsabil de la NBC Universal, filmările ar putea avea loc într-o singură după-amiază în Marea Britanie, pentru a evita ca ducesa, însărcinată, să obosească. Markle ar putea să îşi facă apariţia în câteva scene, timp de două sau trei minute, interpretând-o pe jurista Rachel Zane.

Ea a părăsit filmările anul trecut, după şapte sezoane de succes, căsătorindu-se în serial cu partenerul de platou Patrick J. Adams (personajul Mike Ross). "Am putea crea un scenariu în care Rachel şi Mike încep o viaţă nouă", a explicat responsabilul de producţie. "Cu Rachel afişând o sarcină evidentă".

Prin căsătoria cu prinţul Harry, Meghan Markle a fost nevoită să rupă orice legătură cu industria de la Hollywood şi să facă dovada unei discreţii exemplare. Ea a pus capăt contractelor şi şi-a închis conturile personale. Pentru a reveni pe ecran, ea va trebui să ceară perimsiunea reginei Angliei. Membri familiei regale trebuie să se dedice cauzelor lor sociale, clar definite, fără a afecta eticheta şi imaginea Castelului Windsor.