Meghan Markle, gafă la primul eveniment public la care a luat parte de regina Elisabeta! Cum a ”dres” situația suverana

 
+3 click pentru
galerie

Faptul că există reguli în monarhie nu e niciun secret pentru nimeni, însă Meghan Markle se pare că nu cunoaște, încă, protocolul regal. A dovedit-o astăzi, la primul eveniment public la care a luat parte alături de regina Elisabeta a II-a. 

Fosta actriță Meghan Markle a însoţit-o pentru prima dată pe suverana Marii Britanii într-o călătorie cu trenul regal, pentru a participa la o ceremonie de inaugurare în Berkshire. Odată ajunse în oraşul respectiv, Meghan şi regina Elisabeta au fost aşteptate de o maşină, pentru a le conduce spre eveniment. Imediat, însă, ducesa de Sussex și-a dat seama că nu cunoaște protocolul. Ca să nu greșească, însă, ea a întrebat-o pe regina Elisabeta cine ar fi trebuit să intre prima în maşină. 

Jovială, așa cum e cunoscută Regina Elisabeta a II-a, ea a sfătuit-o pe Meghan să intre prima, lucidând astfel enigma privind protocolul în astfel de situații.

De cealaltă parte, însă, specialistul în etichetă William Hanson a susținut că nu există, neapărat, un protocol într-o astfel de situație. Există, însă, o regulă care spune că cea mai importantă persoană din mașină să stea în locul opus șoferului. De cele mai multe ori, regina o încalcă, ea preferând să stea în spatele șoferului. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI