Meghan Markle, logodnica prinţului Harry, a devenit în timp record un fenomen al modei! Geanta purtată de viitoarea prinţesă la un eveniment, epuizată în doar 11 minute

Stocurile de hainele şi accesorii purtate de Meghan Markle se epuiyeaya rapid. Întreaga lume este fascinată de stilul simplu, dar elegant al viitoarei prinţese de la Buckingham.

Stocurile de haine şi accesorii purtate de Meghan Markle se epuizeaza rapid. Întreaga lume este fascinată de stilul simplu, dar elegant al viitoarei prinţese de la Buckingham.

Geanta vişinie purtată de Meghan Markle la un eveniment caritabil din Nottingham a devenit imediat vedetă pe internet. Stocul s-a epuizat în doar 11 minute.

Realizată manual de brandul scoţian Strathberry, geanta de 660 de dolari a fost o alegere îndrăzneaţă, în comparație cu accesoriile discrete purtate de ducesa de Cambridge.

Logodnica prinţului Harry nu este doar un simbol al modei, ci şi o apărătoare a drepturilor femeilor. La doar 11 ani, Meghan Markle a convins o companie să modifice mesajul sexist al unei reclame la detergent de vase.

Meghan Markle se va căsători în luna mai cu prinţul Harry. Chiar şi familiile celor doi au fost surprinse de idila lor. Până acum, tatăl actriţei americane nu şi-a cunoscut viitorul ginere.

Ultimele știri