Meghan Markle și Prințul Harry se despart! Informația care a făcut în jurul lumii i-a șocat pe fanii celor doi

 

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai și au impresionat o lume întreagă, însă relația lor nu ar avea multe șanse de reușită. 

Mai exact, Simone Simmons, clarvăzătoarea prințesei Diana, a afirmat că Prințul Harry și Meghan Markle se vor despărți în maximum trei ani. 

În ciuda faptului că acum trăiesc o frumoasă poveste de iubire și reușesc să impresioneze de fiecare dată când pășesc pe covorul roșu, relația dintre ducii de Sussex n-ar avea prea multe șanse de reușită. 

Conform lui Simone, nici măcar cei doi copii pe care care Meghan Markle îi va dărui prințului Harry nu îi vor putea ţine uniţi, iar totul se va întâmpla din cauza familiei disfuncționale din care provine Meghan. 

În vârstă de 58 de ani, Simone era confidenta prințesei Diana. Ea a jucat un rol important în deciziile pe care „prințesa inimilor” le lua, scrie Daily Star.  Clarvăzătoarea, care a scris și o carte biografică despre prințesa Diana, crede că Meghan Markle este deja însărcinată cu primul copil al prințului Harry.facebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe