Căutare Live

Meghan Markle radiază de când l-a luat pe Prințul Harry de lângă familia regală. Cum a apărut fosta ducesă la Londra - FOTO

Meghan şi Harry au asistat joi la Endeavour Fund Awards, la Londra, care celebrează realizările sportive ale veteranilor bolnavi sau răniţi în războaie, aceasta fiind prima apariţie publică a celor doi după anunţul că renunţă la statutul de seniori ai familiei regale britanice.

Meghan Markle și Harry, prima apariție după anunțul retragerii

Hepta

Cuplul, care locuieşte împreună cu fiul lor Archie în Canada, este foarte dedicat veteranilor. Prinţul Harry a fost cel care a înfiinţat Invictus Games, o competiţie pentru soldaţii şi veteranii de război răniţi şi cu handicap.

Harry şi Meghan urmează să se întâlnească, la Londra, cu întreaga familie regală

Harry şi Meghan se vor întâlni luni, de Ziua Commenwealth, cu prinţul William şi Kate Middleton. Cei doi fraţi şi soţiile lor vor fi însoţiţi de regina Elizabeta a II-a, prinţul Charles şi soţia sa Camilla. Ei vor asista împreună la ceremonia religioasă anuală de la Catedrala Westminster.

Meghan Markle radiază de când l-a luat pe Prințul Harry de lângă familia regală. Cum a apărut fosta ducesă la Londra - FOTO

31 martie, ultima zi în care Harry și Meghan Markle mai au atribuții regale

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan îşi vor începe oficial noua viaţă în afara familiei regale britanice pe 31 martie. Cuplul nu va mai avea birouri în Palatul Buckingham, unde locuieşte regina, începând cu 1 aprilie şi va fi reprezentat de organizaţia sa de caritate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al cuplului, prinţul Harry îşi va păstra rangurile militare de care este foarte ataşat. Decizia prinţului şi a soţiei sale de a nu mai reprezenta familia regală implică şi renunţarea la a mai folosi titlul de alteţe regale, a anunţat Palatul Buckingham.

Sursa : news.ro

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri