Căutare Live

Melania Trump a împodobit Casa Albă pentru Crăciun. Reacția presei după dezvaluirea decorațiunilor din 2020

Melania Trump a împodobit ca în fiecare an Casa Albă, în preajma sărbătorilor de iarnă. Decorațiunile pentru Crăciunul din acest an au drept temă "America cea frumoasă".

Melania Trump a împodobit Casa Albă pentru Crăciun. Reacția presei după dezvaluirea decorațiunilor din 2020

Hepta

În acest an au fost montate la Casa Albă 106 coronișe de flori, 62 de brazi și peste 1.200 de ghirlande.

Camera Roșie din Casa Albă a fost decorată cu un brad de Crăciun ornat cu obiecte făcute manual și dedicat personalului medical care se luptă cu pandemia de coronavirus care a ucis peste 266.000 de americani și a îmbolnăvit peste 13 milioane de oameni.

Mesajul lui Melania Trump pentru americani

"Salutam eroii de zi cu zi ai Americii care servesc la intervenții de urgență și lucrători de prima linie. Ornamentele realizate manual evidențiază numeroși profesioniști și voluntari care își deservesc comunitățile cu un spirit de generozitate", se arată într-un mesaj al primei doamne Melania Trump.

Voluntari din toate colțurile țării au venit să-i dea o mână de ajutor primei doamne, iar presa a fost numai ochi și urechi la dezvăluirea decorațiunilor. Zeci de fotografii și filmulețe au fost transmise de la Casa Albă pe micile ecrane, pe posturi de televiziuni pentru a împărtăși cu toată lumea frumosul eveniment.

Presa nu a evitat să amintească faptul că Melania a fost înregistrată câteva luni mai devreme în timp ce spunea ”cui în pasă de tradiţiile de Crăciun”.

Primirea bradului a coincis cu sosirea la Washington DC a celor doi curcani Winston şi Ben care vor fi graţiaţi prin ordin prezidenţial şi cu dispoziţia lui Donald Trump, 74 de ani, care le-a ordonat subalternilor lui să ”facă ce au de făcut în legătură cu tranziţia puterii către echipa lui Joe Biden”. Melania a purtat un palton Balenciaga.

Lidia Buble, cu botinele pe care nu oricine are curajul să le poarte. Apariția pe care toată lumea a vrut să o vadă... Cum arată rochia purtată de Camelia Bălțoi la gala Ajut eu!. Puține doamne ar avea curaj să poarte acest model...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x