Mesaj cutremurător! Stela Popescu, cu lacrimi în ochi: „Vă mulțumim că ne-ați oferit posibilitatea de a râde și de-a fugi de rău! Ce rămâne în sufletele oamenilor...”

 Stela Popescu a murit. Doamna teatrului şi filmului românesc s-a stins. A fost găsită prăbuşită în holul de la intrarea casei.

Stela Popescu a murit. Doamna teatrului şi filmului românesc s-a stins. A fost găsită prăbuşită în holul de la intrarea casei.

Doina Maximilian, nepoata pe care a adoptat-o, a sunat disperată astăzi la 112.

Însă, este foarte probabil ca artista să fi murit încă de aseară. Două echipaje SMURD au intervenit, dar nu au mai putut face nimic.

S-a aflat cauza decesului actriței Stela Popescu! Echipajul SMURD nu a mai putut face nimic pentru a o salva

În urmă cu două zile, Stela Popescu a ridicat ultimul premiu din carieră. La o gală a femeilor de succes. S-a simţit rău şi pe scenă. Artista ar fi împlinit 82 de ani luna viitoare.

Vestea dispariţiei a venit ca un şoc pentru apropiaţii marii artiste.

O prezenţă rară la evenimentele mondene, Stela Popescu a urcat pe scenă pentru ultima dată în urmă cu două zile, la Gala Femei de Succes. Deşi a râs alături de Andreea Marin şi Monica Anghel, părea slăbită.

Gestul disperat al lui Alexandru Arșinel la aflarea veștii că Stela Popescu a murit: „Nu ştiu ce se întâmplă. Vai de mine!”

Ieri, vecinii, prietenii şi rudele au încercat să ia legătura cu Stela Popescu. Însă marea actriţă nu a răspuns. Îngrijoraţi, au cerut ajutorul fiicei ei. Era însă prea târziu.

Problemele medicale şi lupta artistei cu diabetul erau cunoscute. Însă, până la o concluzie finală a medicilor legişti, cazul va fi anchetat ca fiind moarte suspectă. Procurorii au deschis deja un dosar penal.

Ultimele știri