Căutare Live

Mesaj EMOŢIONANT pentru soţia lui. Jamie Oliver a adus LACRIMI în ochii soţiei

Celebrul bucatar englez, Jamie Oliver, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj induiosator dedicat sotiei sale, Jools Oliver, cu ocazia implinirii a 18 ani de casatorie.

mesaj emotionant pentru sotie

Celebrul bucătar englez, Jamie Oliver, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj înduioşător dedicat soţiei sale, Jools Oliver, cu ocazia împlinirii a 18 ani de căsătorie.

Mesaj EMOŢIONANT pentru soţia lui. Jamie Oliver a adus LACRIMI în ochii soţiei

mesaj emotionant pentru sotie

hepta.ro

Jamie Oliver, unul dintre cei mai cunoscuţi bucătari transformaţi în vedete tv, a aluat o pauză de la gătit şi a împărtăşit fanilor săi o fotografie intimă. Mesajul care a însoţit imaginea este o dedicaţie pentru Jools, soţia lui, cu ocazia împlinirii a 18 ani de căsnicie:

„Sunt mândru să anunţ că astăzi se împlinesc 18 ani de când m-am căsătorit cu această femeie minunată! Jules, sufletul meu pereche, îţi mulţumesc că imi eşti alături în această nebunie care este viaţa noastră. Ce aventură palpitantă a fost până acum! Îţi mulţumesc că eşti de partea mea, îţi mulţumesc pentru că vezi lucrurile care mie îmi sunt ascunse, îţi mulţumesc pentru dragostea ta şi că eşti cea mai bună soţie şi mamă. Îţi mulţumesc pentru cei cinci copii perfecţi pe care îi avem...TE IUBESC...acum, te rog, închide televizorul şi hai în grădină să îţi primeşti cadoul de aniversare! Grăbeşte-te!!! Toată dragostea, Jamie.”

Madonna a cântat melodia „Can’t Help Falling in Love” alături de fiul ei. Nu o să crezi ce voce are copilul! VIDEO... Detaliul care a atras atenția tuturor! De ce poartă Meghan Markle pantofi mai mari! Nu e deloc o greșeală! ...
Ultimele știri