Căutare Live

Mesaj emoționant publicat de Jean Claude Van Damme pentru fiica lui, de ziua ei. Cât de frumoasă e Bianca Bree

Jean-Claude Van Damme, actorul care a cucerit o întreagă lume cu filmele în care a jucat, trăiește momente minunate alături de copiii lui. Vedeta se mândrește cu una dintre fiicele sale care a fost și sărbătorita familiei, de curând. Iată ce i-a transmis actorul

Mesaj emoționant publicat de Jean Claude Van Damme pentru fiica lui, de ziua ei. Cât de frumoasă e Bianca Bree

Hepta

Jean-Claude Van Damme are trei copii, pe Bianca Bree, Kristopher Van Varenberg și pe Nicholas Van Varenberg, în vârstă de 30, 33 și respectiv 25 de ani.

De curând, actorul a sărbătorit-o pe fiica lui în vârstă de 30 de ani, Bianca. Acesta i-a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa oficială de Instagram în care îi spune: "Bianca, prințesa familiei Van Damme, te iubesc și sper că vei continua să fii antrenată la fel de mult cum ai fost pânăa cum! Mama ta, fratele tău și eu suntem mândri de tine. Cu dragoste, tata ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ #BiancaVanDamme #JCVD"

Cine e Jean-Claude Van Damme

Numele intreg a lui Van Damme este Jean-Claude Camille François van Varenberg, nascut pe 18 octombrie 1960, la Berchem-Sainte-Agathe, Bruxelles, Belgia, este fiul Elianei și al lui Eugène van Varenberg. Eugène era contabil și florar. Tatăl său este din Bruxelles, bilingv, iar mama sa este flamandă (olandeză).Bunica paternă era evreică.

Van Damme a început artele marțiale la vârsta de zece ani, înscris de tatăl său la o școală de karate, stilul Shōtōkan. Stilurile sale constau în Karate Shōtōkan și Kickboxing. A câștigat centura neagră la karate la vârsta de 18 ani.

A început să ridice greutăți pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, ceea ce a dus în cele din urmă la un titlu de culturist în Belgia. La 16 ani, a început să studieze baletul, ocupându-se cu acesta timp de cinci ani. Potrivit lui Van Damme, baletul "este o artă, dar este și unul dintre cele mai dificile sporturi. Dacă puteți supraviețui unui antrenament de balet, puteți supraviețui unui antrenament în orice alt sport." Mai târziu a studait atât Taekwondo, cât și Muay Thai.

Bucurie fără margini pentru iubita lui Speak! Cum arată mașina pe care și-a cumpărat-o Ștefania... Cum arăta Loredana Groza în adolescență: „Fata cu matricolă și sarafan câștigase deja toate marile concursuri de cântat”...
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu...
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022. Racii pierd o sumă mare de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac trebuie să fie atenți la...
Parteneri
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Catine.ro
Ultimele știri
x