Mesajul emoționant pe care i l-a trimis Freddie Mercury lui Elton John, cu doar câteva zile înainte să moară. Ce a scris legenda rock în ultimele sale clipe

Legendarul Freddie Mercury a reușit să îl încânte pe Elton John chiar și cu doar câteva zile înainte să moară. Vedeta rock i-a trimis prietenului său un mesaj emoționant și un cadou inedit.

Deși a apărut în fața a zeci de milioane de fani în fruntea formației Queen, Mercury prefera un cerc restrâns de prieteni și voia să își țină viața privată departe de ochii publicului. Cu doar 24 de ore înainte de moartea sa tragică, la vârstă de doar 45 de ani, Mercury a dezvăluit că suferă de SIDA, scrie The Mirror.

“Viața mea privată a fost întotdeauna foarte specială pentru mine și sunt faimos pentru faptul că nu particip la prea multe interviuri,” scria în declarația oficială. “Vreau să înțelegeți că acest sistem va continua.”

In ultimii doi ani din viață, Mercury a trăit izolat și a permis doar prietenilor apropiați să îl vititeze. Printre aceștia se număra și Elton John, ce l-a vizitat pe patul de moarte și a scris despre experiența emoționantă în autobiografia sa.

“Era prea slăbit să se poată ridica din pat, își pierdea vederea, corpul său era acoperit de leziuni cauzate de sarcomul Kaposi și era, totuși, în mod clar Freddie, care bârfea, complet scandalos,” a scris John.

“Nu mi-am dat seama dacă nu realiza cât de aproape e de moarte sau dacă știa clar, dar nu voia să permită să îl afecteze ce i se întâmplă.”

John a dat detalii și despre ultima surpriza pe care i-a făcut-o Mercury, pe care a plănuit-o cu doar câteva zile înainte să moară. În ziua de Crăciun, cântărețul s-a trezit la ușă cu un tablou al pictorului preferat, Henry Scott Tuke, ce era împăturit într-o față de pernă.

Alături de tablou, Mercury a trimis și un mesaj emoționant: “Dragă Sharon, m-am gândit că o să-ți placă asta. Cu dragoste, Melina. Crăciun Fericit.”

În mesaj, Mercury a folosit porecla sa și pe cea a lui John, ce erau secrete. “Cu ani în urmă, eu și Freddie ne-am poreclit, folosind nume de drag queen,” a scris celebrul cântăreț despre prietenia sa cu Mercury. “Eu eram Sharon, el era Melina.”

“Freddie avea tot dreptul să își petreacă ultimele clipe gandindu-se doar la confortul său. Dar el nu era așa. Trăia cu adevărat pentru ceilalți,” a scris Elton John. “Freddie a murit pe 24 noiembrie 1991 și, la câteva săptămâni după înmormântare, încă eram în doliu. În ziua de Crăciun, am aflat că Freddie mi-a lăsat o ultimă dovadă a altruismului său.”

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021. Gemenii au probleme la locul de muncă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021 spune că Gemenii au probleme la locul de muncă, dar...
Parteneri
Sos tzatziki. Sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți
Dacă ești în căutarea unei rețete de sos cremos, răcoritor și aromat, întrerupe căutările și prepară celebra rețetă de sos tzatziki. Este o rețetă de sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți, perfect pentru a fi consumat cu o multitudine de preparate.
Catine.ro
Ultimele știri