Michael Douglas, pus la zid de fiul lui! Greșelile imense prin care și-a determinat copilul să ia calea drogurilor! Nu l-a mai putut salva nici cu toți banii din lume! „Nu am crezut că vei reuși”

Michael Douglas a fost pus la zid de fiul lui cel mare, Cameron, care a explicat greșelile imense prin care marele actor l-a determinat să ia calea drogurilor și a infracțiunilor ce l-au costat șapte ani din viață, timp ce care l-a petrecut la închisoare!

Michael Douglas a fost pus la zid de fiul lui cel mare, Cameron, care a explicat greșelile imense prin care marele actor l-a determinat să ia calea drogurilor și a infracțiunilor ce l-au costat șapte ani din viață, timp ce care l-a petrecut la închisoare! Totul a început când el avea vârsta de șapte ani.

Potrivit lui Cameron Douglas, acum în vârstă de 40 de ani, întreaga lui lume a fost dată peste cap când avea doar șapte ani. Atunci a aflat că marele actor folosea droguri și o înșela pe mama lui.

La 13 ani, Cameron Douglas a început să fumeze marijuana și totul a degenerat repede. Doi ani mai târziu priza cocaină, la 17 ani trecea deja la metamfetamină, apoi, la 19 ani, la cocaină lichidă, ajungând la heroină, la 26 de ani.

El a dezvăluit că a luat această cale și din cauza presiunii de a trăi în umbra tatălui său, Michael Douglas, acum în vârstă de 75 de ani, și a bunicului său, Kirk Douglas, acum în vârstă de 102 ani. Nu l-a ajutat nici să asiste la stilul lor de viață, cu petreceri nesăbuite, la care se consumau droguri.

De altfel, prima dată a încercat să se drogheze în timp ce se afla la o școală cu internat. Și pentru că a simțit că „presiunea a dispărut”, a continuat.

Michael Douglas, pus la zid de fiul lui! Greșelile imense prin care și-a determinat copilul să ia calea drogurilor! Nu l-a mai putut salva nici cu toți banii din lume! „Nu am crezut că vei reuși”

Cum a încercat să îl salveze Michael Douglas pe fiul lui

Michael Douglas avea 34 de ani când s-a născut Cameron și susține că nu a realizat presiunea pe care o poate provoca umbra lăsată pe linie paternă în familia lui.

Inițial, Michael Douglas și tatăl lui, Kirk Douglas, au încercat să îl salveze pe Cameron promițându-i că dacă va scăpa de dependența de droguri, va apărea alături de ei în filmul „In Runs in the Family” (Vine din familie).

Ulterior, lucrurile au degenerat atât de mult încât Michael Douglas a angajat doi bărbați să îl răpească pe Cameron și să îl ducă la o clinică de dezintoxicare. Fiul actorului a devenit atât de agresiv, încât planul a eșuat.

„Cariera mea era pe primul loc. Cariera mea era, de fapt, familia mea. Căsnicia mea nu era grozavă. Ar fi trebuit să mă concentrez mai mult pe familia mea, dar este greu să faci asta atunci când, de fapt, ieși din rolul de tată și îți dorești doar să ai o viață a ta”, a mărturisit Michael Douglas.

Actorul a angajat un străin să aibă grijă de fiul lui. Fără vreo selecție în prealabil, ci în timp ce lua prânzul cu mama lui Cameron, Diandra, în Benerly Hills. Tânărul care curăța mesele i-a părut potrivit. Însă, când a împlinit 10 ani, Cameron a suferit un șoc. Cel care îl îngrijise până atunci a fsot concediat de mama lui, pentru că a descoperit că acesta consuma alcool.

În 1995, Diandra a ajuns la capătul răbdării. Nu a mai dorit să trăiască alături de Michael Douglas, din cauza infidelităților lui repetate și a dependenței lui de droguri și alcool.

Michael Douglas a divorțat de mama lui Cameron în anul 2000, după 23 de ani de căsnicie, și s-a căsătorit cu actrița Catherine Zeta Jones.

Mai târziu, actorul a renunțat să își mai sprijine fiul financiar așa cum obișnuia. Cu fonduri insuficiente, Cameron a ajuns să fure. A tâlhărit chiar și o bătrână, pentru doar 20 de dolari. Ulterior, a devenit traficant de droguri. A ajuns să petreacă șapte ani în spatele gratiilor.

Fiul lui Michael Douglas a făcut dezvăluirile într-un interviu pentru ABC News, în care și-a promovat cartea „Long Way Home” (Drum lung până acasă, n.r.).

Michael Douglas, pus la zid de fiul lui! Greșelile imense prin care și-a determinat copilul să ia calea drogurilor! Nu l-a mai putut salva nici cu toți banii din lume! „Nu am crezut că vei reuși”

Cameron Douglas îi este recunoscător mamei sale vitrege, Catherine Zeta-Jones

Cameron Douglas a mai povestit că a fost impresionat atunci când și-a văzut tatăl măcinat de cancer și că îi este recunoscător actriței Catherine Zeta-Jones că l-a determinat pe actor să fie aproape de el.

În decembrie 2017, Cameron Douglas a devenit tată la rândul lui. Iubita lui, Viviane Thibes, instructor de yoga, a născut o fetiță, Lua Izzy Douglas.

Fiul lui Michael Douglas trăiește în Hollywood Hills, are ambiția de a-și construi o carieră în actorie și face tot posibilul să își îmbunătățească relația cu familia lui.

„Am sperat, dar nu am crezut că vei reuși să îți refaci viața”, i-a spus Michael Douglas fiuli său, care l-a întrebat dacă s-a gândit că va reuși să se salveze.

Michael Douglas mai are doi copii, din căsnicia cu Catherine Zeta-Jones - Dylan Michael, născut în 2000, și Carys Zeta, născută în 2003.

De-a lungul unei cariere de cinci decenii, Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului „Zbor deasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul din filmul „Wall Street" (1988). Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum „Idilă pentru o piatră preţioasă" şi „Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune „Străzile din San Francisco", difuzat de televiziunea ABC între anii 1972 şi 1976.

Ultimele știri