Michelle Pfeiffer, apariție incendiară în bikini la 62 de ani. Cum s-a pozat actrița în vila ei de 22 de milioane de dolari

Michelle Pfeiffer, una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, și-a încântat fanii cu o apariție incendiară pe Instagram. Actrița de 62 de ani s-a fotografiat în bikini, în grădina vilei ei de 22 de milioane de dolari.

Michelle Pfeiffer s-a fotografiat lângă piscina din vila ei într-un costum de baie bleumarin cu șireturi în zona decolteului. Actrița a accesorizat ținuta cu o pălărie de paie cu bordură neagră și o pereche de ochelari.

Fanii au fost încântați de selfie și au lăsat numeroase complimente în comentariile imaginii: “Nu îmbătrânești - superbă!”

Michelle Pfeiffer își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor

Michelle Pfeiffer are doi copii - Claudia, 27 de ani, și John, 26 de ani - cu soțul ei, David E. Kelley, un producător TV în vârstă de 64 de ani. Deși ea e cunoscuta în întreaga lume, Pfeiffer preferă să își tina viața privată și familia departe de lumina reflectoarelor, scrie Hello Magazine.

Pfeiffer și Kelley sunt căsătoriți de 26 de ani. Cei doi s-au cunoscut în 1993 și prima lor întâlnire a avut loc la bowling. După doar 10 luni, s-au căsătorit, când Pfeiffer deja era în procesul de adopție pentru fiica sa Claudia. John s-a născut la 9 luni de la nunta lor.

Cu ocazia aniversării de 25 de ani de la nunta, actrița a recunoscut fanilor că soțul ei o face să se simtă “ca cea mai norocoasă fată din cameră”.

Happy (Selfie) Sunday 💛

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) on

Cum își menține Michelle Pfeiffer formele la 62 de ani

Dincolo de mersul la sală, actrița se folosește de yoga, pilates și alergat pentru a-și menține formele ce par fără vârstă. Pfeiffer le-a și recunoscut fanilor că uneori dansează pe banda de alergat.

Pe lângă exercițiile fizice, actrița a încercat inițial un regim vegan, după care a trecut la o dietă formată din pește, carne slabă, fructe, legume și nuci, similară cu dieta Paleo.

Michelle Pfeiffer s-a mutat recent în noua ei vila de 22 de milioane de dolari, ce are și echipamente de sport afară, pe care actrița a recunoscut că abia așteaptă să le folosească.

Ultimele știri