Are 75 de ani și tocmai a fost operat la inimă, dar dansează la fel ca întotdeauna! Mick Jagger a făcut senzație pe internet - Video

 

Mick Jagger, solistul formaţiei The Rolling Stones, a publicat un videoclip în care apare dansând  în stilul caracteristic, astfel încât să își asigure fanii că este în formă, după ce, la începutul lunii, a fost supus unei intervenții pe cord. 

Formaţia The Rolling Stones a fost nevoită să-şi amâne turneul american pentru ca artistul să se recupereze după înlocuirea unei valve cardiace.

Mick Jagger, în vârstă de 75 de ani, a ţinut să-i asigure pe fani de starea sa de sănătate într-un videoclip publicat miercuri.

Pe ritmurile cântecului „Techno Fan" al celor de la The Wombats, Mick Jagger - îmbrăcat sport, cu bascheţi şi tricou alb, sare şi se balansează într-o sală de dans. 

Începând cu 20 aprilie, grupul britanic The Rolling Stones urma să susţină un turneu în Statele Unite şi Canada, dar stare de sănătate a solistului a dus la amânarea lui.

„Le cer scuze tuturor fanilor noştri din SUA şi Canada care au cumpărat deja bilete. Urăsc să vă dezamăgesc", a scris Mick Jagger pe 30 martie, pe Twitter. La data de 5 mai cântăreţul britanic a fost operat. 

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai apreciate formaţii rock din lume. Până în prezent, grupul britanic a lansat 30 albume de studio, care au fost vândute în aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial. Între discurile de referinţă se numără „Their Satanic Majesties Request” (1967), „Beggars Banquet” (1968), „Let It Bleed” (1969), „Sticky Fingers” (1971), „Exile on Main St” (1972), „It's Only Rock 'n Roll” (1974), „Tattoo You” (1981), „Steel Wheels” (1989), „Voodoo Lounge” (1994) şi „Bridges to Babylon” (1997). În prezent, grupul este format din Mick Jagger (voce, chitară), Keith Richards (chitară, voce), Charlie Watts (tobe) şi Ronnie Wood (chitară). Grupul britanic a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1989.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI