Căutare Live

Microfonul folosit de John Lennon pentru inregistrarea albumului "Imagine", scos la vanzare

Microfonul folosit de John Lennon pentru inregistrarea albumului "Imagine", din 1971, a fost pus la vanzare pe site-ul craigslist.com. Suma ceruta este de 2.250 de dolari.

Vanzatorul din Londra, care cere 2.250 de dolari pentru microfonul Neumann, sustine ca aparatul a fost luat de la studioul Ascot Sound, pe care Lenon si sotia sa, Yoko Ono, l-au construit in Berkshire, Anglia. Nu s-a stabilit inca daca intr-adevar microfonul i-a apartinut celebrului cantaret, dar detinatorul sustine ca l-a primit cadou de la fratele sau.

Totodata, chitara lui John Lennon, editia limitata Rickenbacker, este disponibila pe site. Detinatorul instrumentului cere 3.200 de dolari.

John Lennon a format alaturi de Paul McCartney, George Harrison si Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.

Foto: wikipedia

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Medicul lui Michael Jackson, eliberat cu doi ani mai devreme...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri