Căutare Live

Microfonul folosit de John Lennon pentru inregistrarea albumului "Imagine", scos la vanzare

Microfonul folosit de John Lennon pentru inregistrarea albumului "Imagine", din 1971, a fost pus la vanzare pe site-ul craigslist.com. Suma ceruta este de 2.250 de dolari.

Vanzatorul din Londra, care cere 2.250 de dolari pentru microfonul Neumann, sustine ca aparatul a fost luat de la studioul Ascot Sound, pe care Lenon si sotia sa, Yoko Ono, l-au construit in Berkshire, Anglia. Nu s-a stabilit inca daca intr-adevar microfonul i-a apartinut celebrului cantaret, dar detinatorul sustine ca l-a primit cadou de la fratele sau.

Totodata, chitara lui John Lennon, editia limitata Rickenbacker, este disponibila pe site. Detinatorul instrumentului cere 3.200 de dolari.

John Lennon a format alaturi de Paul McCartney, George Harrison si Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.

Foto: wikipedia

Vica Blochina a petrecut un week-end fierbinte cu iubitul cipriot!... Larisa Dragulescu e fan "Burlacul" si s-a fotografiat cu Bogdan Vladau!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri