Căutare Live

Mihaela Borcea s-a ingrasat 15 kilograme

Este o femeie frumoasa, dar ranita in dragoste, dupa ce sotul ei si-a anuntat intentia de a divorta pentru amanta lui, cu care are o relatie de opt ani. Dar Mihaela Borcea merge mai departe.

Desi a acumulat cateva kilograme in plus si din cauza tratamentului, dar si a deceptiei, fosta partenera de viata a lui Cristi Borcea intentioneaza sa isi recupereze silueta. Si nu este prima data cand isi pune la incercare vointa.

„Da, m-am ingrasat 15 kilograme din cauza metalelor grele din corpul meu, dar acum am inceput sa le dau jos. Tratamentele urmate mi-au facut tare bine, altfel nu mai existam", a declarat femeia de afaceri pentru Click.

Acum, vedeta are 75 de kilograme, dar este oricand pregatita sa treaca din nou la dieta. Are doar 41 de ani si o viata intreaga in fata. Iar acest lucru nu i-l poate fura nimeni.

Sursa: vdtonline

Edith Gonzalez: “Mai vreau un copil. Sper ca visul sa devina realitate”... FOTO! Penelope Cruz, seducatoare in Vogue...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri