Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Mihaela Radulescu a dezvaluit cine e idolul ei din copilarie. "Sunt norocoasa ca am stat la masa cu o pagina de istorie"

Diva stabilita in Monaco a participat la un eveniment oficial, instalarea consulului onorific al Romaniei in principatul monegasc, si a avut ocazia sa stea la aceeasi masa cu o personalitate unica a Romaniei, pentru care a plans cand era copil.

"In copilarie, aveam pe peretii camerei mele toate posterele cu ea. Mi-a fost singurul idol si am plans, ca multi dintre voi, la Montreal si....in atatea alte momente extraordinare ale vietii acestei mari campioane - Nadia Comaneci. Si astazi o consider cel mai puternic simbol feminin al Romaniei. De niste ani buni, am avut ocazia sa ne imprietenim - tremur de emotie, real, de cate ori vorbesc cu ea. Nu mi se intampla cu nicio alta fiinta. Asta seara am petrecut cateva ore impreuna, la cocktailul de instalare a noului consul onorific al Romaniei, la Monaco. Iar acum tocmai am iesit de la o cina cu ea, cu Ilie Nastase, Ion Tiriac si alti prieteni. Sunt o norocoasa, am stat din nou la masa cu ....o pagina de istorie ...",a scris Mihaela Radulescu pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook

Recomandari