Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mihai Bendeac s-a tăiat la mână pe scenă, în timpul unei piese de teatru: ”A început mare robinet de sânge! M-am speriat groaznic!”

Mihai Bendeac, juratul emisiunii ”iUmor”, a fost protagonistul unei scene teribile, întrucât actorul s-a tăiat la mână chiar pe scenă, în timpul unei piese de teatru.

A trecut prin momente dificile și a tras o sperietură groaznică, însă acum totul este sub control, după cum a mărturisit el pe Facebook.

”Să vedeți ce am făcut aseară. Eu joc într-o piesă, la un moment dat cu un cuțit. Și luat de val și nu știu ce, mi-am înfipt cuțitul în mână. Exact aici sunt venele cu care te sinucizi. Și a început mare robinet de sânge. M-am speriat în ultimul hal pentru că mi-am dat seama că până la finalul actului doi nu puteam să fac nimic. Și urma și actul trei. Nu aveam ce face pentru că aveam tot felul de diversiuni. Nu e un spectacol în care sunt niște actori la o masă și vorbesc. E cumultă mișcare, e cu tămbălău. M-am speriat îngrozitor, am început să pun acolo presiune, mi-am tras puloverul peste tăietură și din când în când verificam.”, a povestit el pe rețelele de socializare.

Recomandari