Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Clipe CUMPLITE pentru Mihai Constantinescu! A ajuns de urgență la SPITAL

Mihai Constantinescu a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău, i-a crescut tensiunea și nu a mai putut să respire.

Mihai Constantinescu a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău, i-a crescut tensiunea și nu a mai putut să respire.

Artistul a ieșit în oraș pentru a se relaxa la un restaurant. La un moment dat, Mihai Constantinescu nu a mai putut să respire, i-a crescut tensiunea și a fost transportat de urgență la spital, acolo unde a rămas internat. Acum, acesta este stabilizat și în afara oricărui pericol, potrivit Libertatea.

Mihai Constantinescu, care este căsătorit cu Simona Secrier, a trecut prin momente grele în anul 2017, când a suferit o intervenție chirurgicală la inimă.

„Eu mulţumesc tuturor care s-au gândit frumos la mine, care mi-au spus că au fost lângă mine cu gândul. Sunt ferm convins că asemenea gânduri fac doar bine. Acum 10 ani mi-am pus valve biologice. Se pare că valva mitrală a avut o mică disfuncţie care cu timpul s-a lărgit. Începusem să obosesc şi se pare că undeva pe o margine a ei încpuse să se calcifice. Obligatoriu trebuia să fac această intervenţie. Valva mitrală este foarte importantă. Nicăieri în lume nu se face perfect această operaţie. Intervenţia a durat şase ore, am sângerat destul de mult', a declarat atunci Mihai Constantinescu.

Recomandari