Căutare Live

Mihai Constantinescu știa de problemele de sănătate: ”Afecțiunea pe care o am necesită tratament de lungă durată!”

Cu puțin timp înainte de a trece prin aceste clipe dramatice, artistul a acordat un interviu, în care mărturisea că este conștient de faptul că problemele de sănătate pe care le are necesită tratament pe termen lung, dar abia așteaptă să ajungă acasă, ca să iasă la plimbare. 

Cântărețul Mihai Constantinescu se află în continuare în stare gravă la Spitalul de Urgență Floreasca, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. Cu puțin timp înainte de a trece prin aceste clipe dramatice, artistul a acordat un interviu, în care mărturisea că este conștient de faptul că problemele de sănătate pe care le are necesită tratament pe termen lung, dar abia așteaptă să ajungă acasă, ca să iasă la plimbare.

Citește și: Mihai Constantinescu, despre cel mai mare regret al vieții sale: „Atunci când mi-am dorit, nu s-a putut, iar când nu mi-am dorit...”

Problemele de sănătate ale lui Mihai Constantinescu nu sunt de ieri, de azi, iar înainte de a suferi cele trei stopuri cardiorespiratorii, acesta a mai fost internat în spital. Ba mai mult, în cadrul interviului de la Antena Stars, el mărturisea că abia așteaptă să fie externat, pentru a se bucura de primăvară și de plimbările în parc.

Citește și: Mihai Constantinescu a intrat în comă, după ce a suferit încă un stop cardio-respirator. Artistul se află în stare critică

"Adevărul este că afecţiunea pe care o am necesită un tratament de mai lungă durată şi deocamdată trebuie să mai rămân două săptămâni în spital, unde sunt îngrijit extraordinar de bine şi mulţumesc tuturor celor care au grijă de mine. Celor care ne ascultă în momentul acesta le doresc să fie fericiţi şi să se bucure de primăvara aceasta frumoasă la fel cum mă bucur şi eu, şi ştiu că atunci când voi pleca de aici, voi fi un om foarte sănătos. Abia aştept să merg, să mă plimb prin ţară pentru că asta e tot ce îmi doresc.", a declarat Mihai Constantinescu pentru Antena Stars.

Mihai Constantinescu este internat la Terapie Intensivă, la spitalul Floreasca, după ce a suferit trei stopuri cardio-respiratorii și se află în comă. Soția, în vârstă de 47 de ani, a fost cea care a chemat luni seară ambulanța, după ce l-a găsit inconștient în casă.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu și actuala, Simona, stau de ore bune în spitalul unde este internat artistul... Mihai Constantinescu, zero șanse de supraviețuire! Artistul se află în moarte cerebrală ...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri