Mihai Gainusa: "Am discutat cu Serban si ne va ajuta!"

Mihai Gainusa a acordat site-ului PaginideMedia un interviu in cadrul caruia a dezvaluit ca Serban Huidu va da o mana de ajutor emisiunii care l-a consacrat.

Intr-un interviu acordat site-ului PaginideMedia, Mihai Gainusa a vorbit despre soarta emisiunii sale, dar si despre Serban Huidu, dezvaluind ca acesta din urma isi va aduce in continuare aportul, in alta formula, la show.

"Cred ca Serban isi va pune la dispozitie experienta de 16 ani de la Cronica", a spus Mihai Gainusa in exclusivitate la PaginademediaTV. "Am discutat cu Serban Huidu si ne va ajuta", a continuat el.

Mai mult, Mihai Gainusa a insistat asupra faptului ca emisiunea sa nu este cea care a stat in spatele accidentului dramatic petrecut cu 3 saptamani in urma, ci o eroare umana.

"Sunt convins ca telespectatorii inteligenti vor face diferenta intre un accident si unul care a sarit pe gazon sa loveasca un jucator pe teren. O emisiune nu a omorat pe nimeni", a spus Mihai Gainusa.

Citeste si: Parchet / Serban Huidu NU a adaptat viteza!

Foto: Facebook.com

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Se anunță o perioadă prosperă pentru trei zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021....
Parteneri
Sos tzatziki. Sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți
Dacă ești în căutarea unei rețete de sos cremos, răcoritor și aromat, întrerupe căutările și prepară celebra rețetă de sos tzatziki. Este o rețetă de sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți, perfect pentru a fi consumat cu o multitudine de preparate.
Catine.ro
Ultimele știri