Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mihai Morar se mândrește cu părinții lui. Cum arată mama și tatăl prezentatorului de la radio

Mihai Morar le-a prezentat prietenilor din mediul online câte o fotografie cu părinții săi, pe care nu i-a mai văzut de foarte mult timp.

Mihai Morar le-a prezentat prietenilor din mediul online câte o fotografie cu părinții săi

Mihai Morar este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de radio din România. Acesta a impresionat prin felul său de a fi și aspectul fizic plăcut.

Deși toată lumea îl cunoaște pe Mihai Morar, foarte puțini știu cum arată cei care i-au dat viața, însă prezentatorul TV le-a arătat oamenilor din mediul online două dintre cele mai importante persoane din viața lui.

Acesta își ține la curent prietenii din mediul online cu cele mai importante evenimente din viața sa, printre care s-a numărat și vizita celor doi părinți ai săi. Mihai Morar și-a dorit să imortalizeze momentul pentru a-l avea ca amintire.

Cum arată părinții lui Mihai Morar

Cu câteva zile în urmă Mihai Morar a postat pe contul lui de Instagram o fotografie din una dintre cele mai frumoase vacanțe ale sale, însă un lucru a atras atenția fanilor. Acesta s-a lăsat fotografiat alături de mama sa și tatăl său.

Imaginea a înduioșat inimile fanilor săi și a strâns mai bine de 24.000 de aprecieri și foarte multe comentarii pozitive.

Prietenii virtuali au observat faptul că există o asemănare izbitoare între prezentatorul TV și mama sa, dar este vizibilă și dragostea de familie care îi leagă, fiind foarte apropiați.

Citește și: Mihai Morar s-a vaccinat împotriva COVID-19. Ce a spus despre starea lui de sănătate din ultimele 24 de ore

Se pare că Mihai Morar a plecat în vacanță la părinții lui în Maramureș, acolo unde s-a simțit din nou copil, bucurându-se de bucatele mamei la fel ca în copilărie. Pe lângă imaginea publicată pe rețelele sociale, Mihai Morar a mai adăugat și o descriere emoționantă, prin care face referire la situația grea din ultimul an cu care ne confruntăm cu toții.

"4 luni ne-au ținut departe, dar nimic nu ne desparte. Virusule nenorocit, să știi că zilele astea am fost din nou un copil fericit.", a spus prezentatorul de radio, vizibil emoționat, dar fericit că a reușit să își revadă părinții.

Reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu au încetată să apară. Aceștia au ținut neapărat să îl felicite pentru relația puternică cu părinții săi și pentru tot ceea ce face în viața de zi cu zi. Alții au apreciat și faptul că prezentatorul de radio vizitează cele mai frumoase zone ale țării noastre.

Citește și: Cât s-au schimbat! Cum arătau Mihai Morar și soția acestuia când și-au început relația: „Din seara când începeam o întotdeaună”

Pe lângă meseria sa din momentul actual, Mihai Morar se ocupă de ceva timp și de mediul online, unde face diferite podcast-uri alături de figuri celebre ale showbiz-ului românesc. Printre cei care au fost supuși întrebărilor prezentatorului de radio s-a aflat și Sorin Bontea, Ana Morodan și Bromania.

Mihai Morar se mândrește cu o familie superbă

Mihai Morar și Gabriela trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-au născut 3 copii. În anul 2006 au fost colegi la radio, iar de atunci s-au apropiat foarte mult și au ajuns la concluzia că se potrivesc de minune.

Prezentatorul TV publică foarte des imagini alături de minunățiile sale și soția sa.

Recomandari