Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Mihai Trăistariu, foc și pară pe Eurovision: "Nu se face așa ceva!". Artistul va participa a 11 oară la concurs, dar pentru altă țară

Mihai Trăistariu, un adevărat veteran al concursului Eurovision, tună și fulgeră după ce a aflat de schimbările anunțate de organizatorii concursului – anunțate tardiv, susține artistul. Cântărețul, care urma să bifeze a 11-a sa participare, critică modul în care organizatorii au procedat.

Mihai Trăistariu a întîmpinat probleme în a concura pentru a 11 oară al Eurovision. Se pare că organizatorii competiției au schimbat umpic regulile pe ultima sută de metri, astfel aceștia vor alege mai întâi solistul și apoi piesa.

Cântărețul susține că a muncit o lună de zile cu un compozitor din străinătate pentru piesa pe care voia să o prezinte la Eurovision. Cu toate că este supărat pe organizatori,a cesta va participa la concurs ănsă va reprezenta altă țară.

"Mi-am găsit țara! Nu spun care e. Anul trecut am spus că merg în Belarus și m-am trezit cu 100 de artiști români acolo. Nici nu-mi pasă ce artist reprezintă România abia aștept să mă duelez cu el și să-i arăt cum se cântă cu adevărat", a spus Mihai Trăistariu.

Recomandari