Căutare Live

Mihai Traistariu, mai bogat cu 40.000 de lei din drepturi de autor

Mihai Traistariu a primit pentru anul trecut aproape 40.000 de lei din drepturi de autor. Acestea nu sunt singura sursa de venit a cantaretului care a incercat sa se lanseze si in lumea afacerilor.

Cantaretul a fost surprins zilele trecute la administratia fiscala unde si-a platit taxele pentru suma primita anul trecut din drepturi de autor. In 2011, Mihai Traistariu a inregistrat venituri nete de aproximativ 40.000 de lei din difuzarea pieselor sale.

Artistul spune ca isi plateste mereu taxele, chiar daca nu reuseste sa depuna declaratiile la zi. Doamnele de la administratia fiscala stiu ca vine mereu si nu il sanctioneaza prea tare.

Banii obtinuti din drepturi de autor n-au fost singura sursa de venit a lui Mihai Traistariu. Firma de taxi a acestuia merge foarte bine, dar cei mai multi bani vin din concertele pe care le are in tara si in strainatate. Cantaretul a fost patron si la un magazin alimentar, dar si la un salon de infrumusetare. A renuntat insa la ambele afaceri pentru ca ii aduceau prea putini bani.

Mihai Traisatriu a castigat 45.000 de euro numai din concertele sustinute in campania aelectorala cand nu a tinut cont de culoarea politica si a cantat pentru majoritatea partidelor.

Foto: Intact Images

Cantareata Annes s-a ales cu arsuri grave la filmarea noului videoclip... VIDEO! Afla totul despre despartirea lui Smiley de Laura Cosoi!...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x