Antena Căutare

Mihai-Gruia Sandu a împlinit 65 de ani. Cum arată "Arlechino" acum și o imagine rară cu actorul, din tinerețe

Mihai-Gruia Sandu e actor, dramaturg, regizor și doctor în teatru, iar mulți încă i se mai adresează cu apelativul "Arlechino", datorită emisiunii îndrăgite pe vremuri de copii și adulți, deopotrivă.

Mihai-Gruia Sandu a împlinit 65 de ani. Cum arată "Arlechino" acum și o imagine rară cu actorul, din tinerețe

Facebook

Mihai-Gruia Sandu a împlinit pe 12 octombrie 2021 vârsta de 65 de ani, iar apropiații și cei care îl admiră i-au scris urări de bine pe Facebook.

Mihai-Gruia Sandu, la 65 de ani. Cum arată "Arlechino" acum și o imagine rară cu actorul, din tinerețe

Mihai-Gruia Sandu a fost felicitat pe Facebook de foarte mulți oameni cu ocazia zilei sale de naștere. Una dintre celebrele actrițe care a vrut să îi scrie este și Oana Pellea.

"E ziua lui! Ne știm de mai multe vieți, dar în asta am colindat tot pământul cu 'Mă tot duc' până când spectacolul asta a devenit altceva decât teatru… a devenit Viață, lecție de Teatru, lecție despre Teatru, lecție despre Prietenie și Generozitate. Îți Mulțumesc, Gruță, că mi-ai fost alături ultimii 27 de ani în 'Mă tot duc'".

"Îți Mulțumesc pentru sutele de ore petrecute împreună în care am râs cu lacrimi prin toate avioanele, aeropoartele, gările, hotelurile, terasele etc, Multumesc pentru prietenia ta și pentru minunatul partener de scenă care ești! Să fii sănătos, bucuros, norocos și bănos. La mulți ani!", a mai scris actrița Oana Pellea pe Facebook.

Mihai-Gruia Sandu este în prezent profesor universitar doctor la Universitatea Națională de Artă Cinematografică și Teatru (UNATC) din București. Deși pare greu de crezut, acesta a dat la facultatea de teatru de șase ori ca să intre și a avut nu mai puțin de opt job-uri până să ajungă să actor, printre care și cea de pompier, conform Viva!. Pentru o lună doar.

Din 1991 și până în 1996, "Arlechino", difuzată la TVR, a fost cea mai urmărită emisiune pentru copii. Într-un interviu din 2017, pentru Recorder.ro, actorul mărturisea că încă i se mai cer autografe.

"Doctor în teatru și mă strigă lumea pe stradă Arlechino! Nu mă deranjează. Deloc. Mi-am asumat. Oamenii confundă personajul cu actorul, e firesc, asta se întâmplă peste tot în lume, nu e o chestie românească. După 21 de ani de când nu mai joc Arlechino, încă sunt recunoscut. Chiar ieri am dat două autografe. Unor oameni la treizeci de ani, cam așa. Erau copii atunci… Deși nu am posibilitatea mi se cere să le dau filmele, să le vadă și copiii lor".

Mihai-Gruia Sandu are publicate pe Facebook imagini din tinerețe, dar și una de când era doar un bebeluș.

Mihai-Gruia Sandu regretă că s-a căsătorit cu mama copiilor lui

Mihai-Gruia Sandu are doi copii, pe Domnica și pe Theodor. Actorul a divorțat în 2008 de mama copiilor lui, Oana Bojescu, iar ulterior a tot mers prin tribunaluri și a fost centrul unor scandaluri, cu cereri de executare silită făcute în numele banilor. Pe lângă acestea, durerea cea mare era însă legată de faptul că actorului nu i se mai permitea să își vadă copiii, conform Viva!.

"Cel mai mare regret este că m-am însurat cu cea care a devenit mama copiilor mei, că nu m-am uitat atent la caracterul persoanei dinainte, deși semne au fost", a mărturisit Mihai-Gruia Sandu, într-un interviu pentru aceeași sursă menționată anterior.

Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocup... Câte clase are Adrian Minune. Manelistul a început să cânte de la vârsta de 6 ani. Mărturisiri din timpul anilor de școa...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022 aduce griji pe plan financiar pentru...
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022. Taurii își vor cumpăra o casă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022 spune că Taurii își vor cumpăra o casă. Nativii acestei...
Parteneri
Fursecuri Linzer. Rețetă de fursecuri umplute cu gem
Catine.ro
Ultimele știri
x