Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Miley Cyrus, îngenuncheată de durere. Anunțul sfâșietor făcut pe Instagram: ”Bunica mea a murit, dar nu o voi uita niciodată!”

Necazurile se țin lanț de Miley Cyrus. Vedeta a trecut printr-o despărțire, iar acum a fost îngenuncheată de durere, întrucât bunica ei s-a stins din viață. 

Miley Cyrus, îngenuncheată de durere. Anunțul sfâșietor făcut pe Instagram: ”Bunica mea a murit, dar nu o voi uita niciodată!”

Profimedia Images

Miley Cyrus a dispărut de pe rețelele sociale în ultimele zile, iar acum a dezvăluit adevăratul motiv. În timp ce fanii credeau că suferă după despărțirea de Cody Simpson, adevărul era altul. Mai exact, vedeta și-a înmormântat bunica maternă, Loretta.

"Pentru fanii mei: știu că s-a simțit ca și cum aș fi dispărut în ultimele zile ... dar cineva care înseamnă mai mult pentru mine decât cuvintele pot spune a făcut același lucru", a dezvăluit ea într-un story pe Instagram.

Miley Cyrus, fotografiată în ipostaze intime, dezbrăcată, lângă noul iubit! „Așa ceva nu trebuie arătat niciodată”

"Am inima frântă. Bunica mea a dispărut, dar niciodată nu va fi uitată. Ea a fost întotdeauna o legendă și va continua să trăiască prin dragoste, compasiune și bunătate", a scris cântăreața în diferite postări pe Instagram.

Miley, în vârstă de 27 de ani, era foarte aproape de bunica ei, având tatuat chipul femeii pe antebraț. De asemenea, în mesajul făcut public pe Instagram, ea i-a promis că va încerca mereu să îi păstreze amintirea vie făcând fapte bune oamenilor din jurul său. Din câte se pare, Loretta Finley a fost o femeie foarte generoasă și sufletistă.

Vedetele de la Hollywood, bântuite de fantome. Miley Cyrus ar fi fost urmărită de spiritul unui băieţel, ori de câte ori intra în baie

Cântăreața își alinta bunica “Mammie”, care era fanul ei numărul 1. Finley era cea care se ocupa de fanclubul nepoatei sale. La cei 85 de ani ai săi, i-a ofetrit toată iubirea și susținerea de care a fost capabilă nepoatei sale.


Recomandari