Antena Căutare

Miley Cyrus s-a potolit definitiv! Controversata cântăreaţă s-a căsătorit în secret cu actorul Liam Hemsworth

S-a iubit cu femei, a mimat sexul pe scenă, în timpul mai multor concerte, a apărut dezbrăcată de nenumărate ori, a băut la petreceri până n-a mai ştiut de ea, dar acum s-a potolit definitiv. Cântăreaţa Miley Cyrus s-a căsătorit în secret cu actorul Liam Hemsworth chiar în noaptea de Revelion.

Conform informaţiilor obţinute de tabloidele din Statele Unite, Miley şi Liam şi-au jurat iubire veşnică în ultima zi din 2016 şi plănuiesc o nuntă uriaşă în vara lui 2017.

"Nunta va avea loc în 2017, cel mai probabil în vară, pentru că vor ca evenimentul să aibă loc pe plajă, într-un decor de vis. Încă discută şi caută cea mai potrivită destinaţie", au dezvăluit apropiaţi de-ai cuplului pentru US Weekly.

LOGODIŢI ÎN 2012, DESPĂRŢIŢI ÎN 2013

Miley şi Liam se cunosc din 2009, pe când cântăreaţa avea doar 17 ani. S-au cunoscut pe platourile de filmare de la "The Last Song" şi s-au îndrăgostit de la prima vedere. Iubirea a fost intensă, cu amor nebun, dar şi cu certuri uriaşe. Pe cât de repede se împăcau, pe atât de rapid se despărţeau.

În 2012 şi-au anunţat logodna, dar un an mai târziu şi-au spus "adio". Miley a avut, timp de câţiva ani, o perioadă tumultoasă, în care a schimbat mai mulţi parteneri.

Nu s-a dat la o parte nici când a venit vorba de femei, fiind implicată în mai multe relaţii de iubire cu diferite fotomodele, şi a ţinut prima pagină a ziarelor zile la rând după ce făcea gesturi XXX pe scenă, unde-i lăsa pe fani să-i atingă zonele intime.

O frumusețe rară! Cum arată astăzi fiica celebrului actor Johnny Depp! Toți se îndrăgostesc instant de ea!... Liviu Vârciu este din nou îndrăgostit. Ea este noua pasiune a cântărețului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x