Căutare Live

O celebră cântăreață nu poate sta departe de substanțele interzise: "Mama mea m-a convins să mă reapuc"

De la fetița inocentă a trecut la o rebelă care șoca cu aparițiile sale, dar dragostea a schimbat-o și în urmă cu aproximativ doi ani, Miley Cyrus s-a împăcat cu fostul logodnic, devenind femeie de carieră, uitând de extravaganțele sale. Dar, acum totul ia o întorsătură.

De la fetița inocentă a trecut la o rebelă care șoca cu aparițiile sale, dar dragostea a schimbat-o și în urmă cu aproximativ trei ani, Miley Cyrus s-a împăcat cu fostul logodnic, devenind femeie de carieră, uitând de extravaganțele sale. Dar, acum totul ia o întorsătură.

La un an de când declara că a renunţat la consumul de marijuana, căci vrea să trăiască într-o lume reală, Miley Cyrus dezvăluie că s-a reapucat să fumeze din cauza celei care trebuia să o țină departe, mama sa.

Cântăreața a dezvăluit că mama sa, Tish (51 ani), este motivul pentru care s-a apucat din nou să fumeze iarbă. Recunoaşte, însă, că face asta doar atunci când nu lucrează. ”Da, am consumat puţin. Din când în când. Mama mea m-a convins să mă reapuc. Când lucrez nu pot funcţiona perfect, aşa că nu fumez când lucrez”, spune Miley Cyrus.

O celebră cântăreață nu poate sta departe de substanțele interzise: "Mama mea m-a convins să mă reapuc" Miley Cyrus și mama sa

Anul trecut, în septembrie, Miley declara că vrea să-şi ţină ”capul limpede” când lucrează la noul ei album (n.r. Younger Now). ”Nu-mi permite să am suficientă energie pe cât aş vrea să am ori să mă concentrez asupra muncii mele. Chiar vreau să am mintea limpede când vine vorba de muzică”, spunea ea pe atunci.

Omul care a reușit să o schimbe pe Miley Cyrus este Liam Hemsworth. Cei doi s-au cunoscut în 2009, pe platourile de filmare ale producţiei „The Last Song". După 3 ani de relație, Miley şi Liam s-au logodit, iar când toată lumea credea că se vor căsători, cei doi şi-au anunţat despărţirea în 2013. Însă, trei ani mai târziu cei doi au început să se afișeze împreună, ulterior confirmând și împăcarea.

O celebră cântăreață nu poate sta departe de substanțele interzise: "Mama mea m-a convins să mă reapuc" Miley Cyrus și Liam Hemsworth

Șoc la casa regală britanică! A anunţat că o părăseşte pe ducesa de Sussex. Meghan Markle ar fi în pragul disperării... Una dintre membrele trupei Spice Girls a ajuns de urgență la spital: “încerc să stau cuminte să-mi vindec şi coastele ru...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x