Căutare Live

Miley Cyrus şi-a tatuat un borcan pe braţ. Artista i-l dedică iubitului său, Liam Hemsworth. Motivul?!

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus şi-a făcut un tatuaj ciudat, la prima vedere, pe braţul stâng dedicat iubitului ei, actorul australian Liam Hemsworth.

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus şi-a făcut un tatuaj ciudat, la prima vedere, pe braţul stâng dedicat iubitului ei, actorul australian Liam Hemsworth.

Vedeta și-a tatuat un borcan de Vegemite - o pastă condimentată din Australia - mâncarea preferată a iubitului ei, actorul australian Liam Hemsworth. Tatuajul a fost realizat de Dr Woo, care a făcut tatuaje şi pentru vedetele Ellie Goulding, Zoe Kravitz şi Cara Delevingne. El a publicat pe Instagram o fotografie cu noul tatuaj al cântăreţei Miley Cyrus.

”Miley Cyrus, nu te juca atunci când vine vorba despre Vegemite”, a scris Dr Woo în descrierea imaginii. Vedeta americană mai are pe braţ tatuaje precum o lună, o planetă şi un avocado, dar şi inscripţia ”Rolling stone”, pe tălpile picioarelor.

Potrivit surselor din anturajul celor doi, actorii ar avea de gând să se căsătorească în acest an, pe o plajă australiană, după ce şi-au reluat relaţia la sfârşitul anului trecut, la doi ani după ce se despărţiseră.

Miley Cyrus şi-a început relaţia cu Liam Hemsworth în anul 2009, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru ”Ultimul cântec/ Last Song”. Cei doi s-au logodit în anul 2012, înainte de a se despărţi, un an mai târziu.

Andreea Bănică, "pedepsită" de propria fiică! Reacţia pe care a avut-o Sophia, atunci când a aflat că va avea ... Gestul Madonnei a impresionat o lume întreagă. A mers în „focarul SIDEI”, țara în care un milion de copii au rămas orfan...
Parteneri
Gem de prune aromat. Rețeta clasică
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x