Minodora dezvăluie motivele pentru care nu mai poate fi mamă, deși își dorește mai mult ca niciodată încă un copil

Minodora se visează din nou mamă. Cântăreaţa a recunoscut că îşi mai doreşte un copil, însă nu se întâmplă. Motivele sunt strict legate de sănătate.

Minodora se visează din nou mamă. Cântăreaţa a recunoscut că îşi mai doreşte un copil, însă nu se întâmplă. Motivele nu sunt strict legate de sănătate, ci de vârstă.

Vedeta este căsătorită cu Liviu. Cei doi și-au unit destinele în noiembrie 2009. Cei doi au împreună un băieţel, pe Marco. Artista devenit mămică pentru prima dată în urmă cu aproape şapte ani. Marco, fiul Minodorei şi al soţului ei s-a născut pe 24 septembrie 2008.

Minodora este o cântăreață care s-a făcut remarcată pe piața muzicală din țara noastră după Revoluția din 1989 Un lucru mai puțin știut este faptul că nașii Minodorei și ai soțului ei, Liviu, au fost cântărețul Adi Minune și partenera sa de viață, Cati.

Minodora are peste 40 de ani și o viață de artistă „mereu pe drumuri” și tocmai de aceea se va rezuma la un singur copil.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri