Căutare Live

Mirabela Dauer, mărturisiri emoționante, în lacrimi: „În momentele de cumpănă, prietenii s-au ales! Mă lupt cu tot pentru că vreau să....”

Mirabela Dauer, DOAMNA MUZICII UȘOARE ROMÂNEȘTI, a fost invitata emisiunii „De-a viața ascunselea”, acolo unde a depănat multe amintiri din existența sa. Artista a recunoscut că simte prezența divinității în viața ei și că Dumnezeu o iubește mult. Totodată, Mirabela a povestit că e o fire critică și că cele mai mari exigențe le are față de ea însăși.

Totodată, artista a vorbit despre importanța oamenilor din viața ei și de faptul că prietenii adevărați au susținut-o mai ales în momente dificile.

„În toate momentele dificile de-a lungul vieții, am simțit iubirea lor, a oamenilor. În momentele de cumpănă, mi-am ales prietenii. Vreau să iau numai partea bună, pentru că dacă nu ai grijă de tine, nu va avea nimeni. Oamenii care mă iubesc au avut grijă de mine. Cunoștințele s-au dovedit a-mi fi prieteni. Sunt fericită! Să fii iubită de Dumnezeu și de atâta lume care se roagă pentru tine... Prețuiesc viața acum înzecit, înmiit. Eu iubesc viața extraordinar și mă lupt cu tot pentru că vreau să fiu sănătoasă, vreau să fiu vie”, a povestit cântăreața.

Gabriel Cotabiță, tată la 62 de ani?: ”Dacă Alina își dorește un copil, eu sunt de acord”... Pavel Stratan: „Nu e soţia mea, e fiica mea, Cleopatra” Cum arată acum fetița care a cucerit inimile românilor cu melodi...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x