Miranda Kerr, însărcinată cu al doilea copil! Modelul radiază de fericire și Orlando Bloom e doar o amintire!

În luna mai s-au căsătorit, iar acum câteva zile au dat vestea cea mare: așteaptă venirea pe lume a primului lor copil!  Miranda Kerr, fosta nevastă a lui Orlando Bloom, și actualul ei soț, Evan Spiegel, fondatorul Snapchat, sunt în al nouălea cer de fericire!

În luna mai s-au căsătorit, iar acum câteva zile au dat vestea cea mare: așteaptă venirea pe lume a primului lor copil! Miranda Kerr, fosta nevastă a lui Orlando Bloom, și actualul ei soț, Evan Spiegel, fondatorul Snapchat, sunt în al nouălea cer de fericire!

Miranda Kerr a intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, însă, până să anunțe, nimeni nu și-a dat seama că e însărcinată. Și asta pentru că modelul cunoaște o mulțime de trucuri care o ajută să pară și-n realitate, dar și-n fotografii, la fel de suplă. De curând, ea și-a făcut apariția la un eveniment de lansare al unor produse de îngrijire corporală și nimeni nu a băgat de seamă că modelul a luat câteva kilograme sau că burtica e deja proeminentă.

Modelul în vârstă de 34 de ani a ales o rochie care mascheză cu succes burtica, deși nu ar avea de ce să se ascundă, căci trece printr-una dintre cele mai frumoase perioade!

Ultimele știri