Căutare Live

Miranda Kerr, o mamică extrem de sexy! Supermodelul a făcut senzație pe o plajă din Malibu cu trupul ei PER-FECT! Multe femei o invidiază

Miranda Kerr, fosta soţie a lui Orlando Bloom şi fost îngeraş la Victoria’s Secrets, este mamă, supermodel, are propria sa afacere cu cosmetice, face zilnic sport şi călătoreşte foarte mult.

Miranda Kerr, fosta soţie a lui Orlando Bloom şi fost îngeraş la Victoria’s Secrets, este mamă, supermodel, are propria afacere cu cosmetice, face zilnic sport şi călătoreşte foarte mult.

În vârstă de 33 de ani, frumoasă blondină are un fiu de 5 ani, însă nimic din înfăţişarea ei nu o dă de gol. Are un corp lucrat şi un ten de păpuşă şi nu se sfieşte să îşi arate calităţile cu care Mama Natură a înzestrat-o. Ce să mai, o mămică super-sexy!

De curând aceasta a pozat pentru un brand renumit de costume de baie, alături de fiul său, pe o plajă din Malibu, arătându-şi trupul perfect, tonifiat.

Nu degeaba se bucură de un mare succes. Bărbații o adoră, iar femeile o invidiază... cel puțin o parte din ele, cu siguranță! Imaginile din galeria foto de mai sus vorbesc de la sine. Te uiţi şi parcă nu îţi vine să crezi!

Sursa foto: Hepta

Drama lui Seal: suferă de 25 de ani de boala care a dărâmat-o și pe Selena Gomez... Lovitură de teatru în lumea showbizului. Elena Băsescu s-a despărțit de soț?...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri