Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mircea Badea si-a inchis contul de Twitter, de scarba: "Nu sunt un soarece oparit de Twitter"

Mircea Badea a decis sa isi suspende singur contul de Twitter, dupa aflarea deciziei CCR, scarbit de unele mesaje din partea "milogilor" care pun la indoiala curajul sau de a-si exprima opiniile

Badea a clarificat in emisiunea de marti seara povestea contului sau de Twitter. Tabloidele speculau ca Twitter l-a banat dupa ce a postat mai multe mesaje cu injuraturi, dar de fapt prezentatorul si-a inchsi singur contul – de scarba.

Dupa decizia CCR el a spus pe Twitter ca poporul trebuie sa iasa in strada ca sa se intample ceva, avand in vedere ca votul democratic nu inseamna nimic (in Romania). Oamenii trebuie sa se mobilizeze. Nici nu a asteptat mult, ca a fost atacat de mesaje rautacioase care sugerau ca inainte sa vorbeasca, EL ar trebui sa iasa in strada.

Atat le-a fost internautilor. Badea s-a scandalizat; el a spus ca a iesit in strada in 2004, impotriva guvernului Adrian Nastase, iar in fiecare seara la televizor nu face decat sa isi exprime opiniile, pe fata, fara pic de frica. In schimb, cei care stau pe Twitter si se manifesta doar acolo sunt doar niste “soareci opariti” care nu ies in strada, “rame” de care ii e scarba.

Asa ca Badea le-a inchis gurile si si-a suspendat contul de Twitter.

Recomandari