Căutare Live

Mirela Boureanu Vaida, apariție de excepție la Târgul de Crăciun din Capitală! Toți ochii au fost pe ea atunci când a urcat pe scenă

Deși a renunţat la emisiunea atât de dragă ei pentru a fi alături de familie şi de cei doi copii, Mirela Boureanu Vaida nu renunță la lucru.

Deși a renunţat la emisiunea atât de dragă ei pentru a fi alături de familie şi de cei doi copii, Mirela Boureanu Vaida nu renunță la lucru.

Fosta prezentatoare trăieşte cele mai frumoase momente alături de Carla și Vladimir, însă atunci când puștii rămân în grija tatălui său a bonei, Mirela face senzație cu fiecare apariție publică.

Recent, în calitate de amfitrioană a evenimentelor de la Târgul de Crăciun din București, vedeta a apărut pe scenă într-o ținută elegantă, iar piesa de rezistență a fost rujul roșu.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Fiica, mai sexy decât iubita! Copila bătută a lui Cristian Boureanu a atras toate privirile la mall: Cum a apărut Ioana!...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri