Mirela Boureanu Vaida, apel de ajutorare pentru un coleg de breaslă: ”Se zbate între viață și moarte! Metastaze la inimă și plămâni!”

Mirela Boureanu Vaida a vorbit, prin intermediul unui mesaj făcut public pe contul personal de socializare, despre drama producătorului TV Daniel Pitei, care are nevoie de suport financiar pentru a învinge boala cumplită. 

Mirela Boureanu Vaida a vorbit, prin intermediul unui mesaj făcut public pe contul personal de socializare, despre drama producătorului TV Daniel Pitei, care are nevoie de suport financiar pentru a învinge boala cumplită.

”Lumea showbiz-ului te învață, de multe ori, să vinzi iluzii și rețete ale fericirii ambalate în decoruri de televiziune grandioase, luminoase, pline de zâmbete și fețe abundent și strident machiate. În spatele camerelor de filmat, dramele sunt aceleași. Astăzi, un coleg de breaslă are nevoie de ajutor. Daniel Pitei, producător TV al multor emisiuni de succes (”Burlacul”, ”Insula Iubirii”), se zbate între viață și moarte. Metastaze multiple la inimă și plămâni. Colegi de redacție și vedete s-au mobilizat imediat.”, a scris Mirela Vaida.

Daniel Pitei are nevoie de suport financiar pentru a trata cancerul cu care a fost diagnosticat, după ce s-a confruntat cu o durere banală: “E nevoie de încă puțin, din partea fiecăruia, ca prietenul nostru să învingă. Nu uitați că e Săptămâna Mare! Donează și tu…oricât.

Share și voi pentru mai multe șanse de a găsi oameni frumoși și darnici. Vă mulțumim ❤ #impreuna #salvam #vieti

VĂ ROG!!! HAI SĂ-L AJUTĂM !!!!!”, i-a rugat Cristi Mitrea pe fanii săi de pe rețelele de socializare.

“De la o banală durere de spate și picior despre care s-a crezut că provine de la o hernie de disc, în 6 luni, Daniel Pitei a primit următorul diagnostic:„Tumora malignă a osului și măduvei osoase”. Conform medicilor specialiști, aceasta este cea mai letală tumoră osoasă. Să vă mai spun și de celelalte metastaze? Ce rost mai are?…

Pentru operație și îngrijirile medicale, Daniel are nevoie de aproximativ 5.000 de euro. Deja s-au strâns 2.000 euro din sumă, dar Daniel are încă nevoie de ajutorul nostru. Va urma o lungă perioadă chinuitoare cu tratamente și operații chinuitoare care cer bani! Mulți!”, a explicat o amică comuncă a celor doi despre starea lui Daniel Pitei, în urmă cu câteva luni.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri