Căutare Live

Mirela Boureanu Vaida așteaptă Crăciunul împreună cu familia sa: „Momente de fericire. Momente magice!”

Mirela Boureanu Vaida a împodobit bradul de Crăciun și a postat imaginea pe contul de socializare. Un detaliu a fost observat imediat de fani

Mirela Boureanu Vaida a împodobit bradul de Crăciun și a postat imaginea pe contul de socializare. Un detaliu a fost observat imediat de fani. Se pare că fetița vedetei a avut o dorință pe care mama ei nu a putut să i-o refuze.

Mirela Boureanu Vaida a împodobit bradul de Crăciun, iar lângă el a pus o …sanie. „Noi suntem gata!! Voi?? ???Crăciun. Momente fericire. Momente magice. Pom de Crăciun”, a scris Mirela Boureanu Vaida în dreptul fotografiei, de pe Instagram.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Decizie oficială. Andreea Bălan va îmbrăca rochia de mireasă în viitorul apropiat!...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri