Mirela Vaida, viața cu trei copii. Vedeta a slăbit uimitor și se pregătește de botez

De curând, Mirela Boureanu Vaida a adus pe lume pe cel de-al treilea copil, Tudor. Învitată în emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, frumoasa prezentatoare TV a vorbit despre cum e viața cu trei copii, cum merg pregătirile pentru botez, dar și care este secretul siluetei ei.

De curând, Mirela Boureanu Vaida a adus pe lume pe cel de-al treilea copil, Tudor. Învitată în emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, frumoasa prezentatoare TV a vorbit despre cum e viața cu trei copii, cum merg pregătirile pentru botez, dar și care este secretul siluetei ei.

Mirela Vaida a reușit să slăbească spectaculos după cea de-a treia sarcină.

"Am fost ieri la biserică, ne-a citit preotul, suntem bine. Ar trebui botezul de acum încolo. Nu sunt pregătită. Cred că vara asta, după 20 iunie încolo. Să fie toată lumea relaxată. Nu m-am gândit încă şi cum. Important e botezul în sine şi după, restul, petrecere. Ori am îmbătrânit ori am obosit", a declarat Mirela Vaida la Star Matinal.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri