Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Mirela, ce-ai păţit la faţă? Fosta concurentă de la ''Insula Iubirii'' a ajuns de nerecunoscut: "Parcă nici nu ești tu" | FOTO

Mirela Baniaș de la Insula Iubirii a fost criticată în repetate rânduri că fotografiile postate pe rețelele de socializare sunt supraeditate. Fosta concurentă, însă, a ținut acum să le dea replică celor care consideră că imagini postate nu corespund cu realitatea.

Mirela Banias

Nu de puține ori a fost acuzată că își editează prea mult imaginile postate. Mirela nu a mai putut să stea nepăsătoare la comentariile de pe rețelele de socializare și le-a dat câteva replici dure criticilor ei.

Ce mai face Eusebiu de la "Insula Iubirii", la 2 ani de la terminarea filmărilor. Fostul iubit al Teodorei s-a transformat complet | FOTO

„Nu înțeleg filtrele astea….. Parcă nici nu ești tu”, a fost unul dintre comentariile care a primit un răspuns prompt: „Dar de unde mă cunoști tu?”, a întrebat intrigată Mirela.

„Nu trebuie să te cunosc ca să îmi dau seama că e imposibil să ai tenul atat de poreless, și, în plus, în alte poze postate aici, cât și la TV arăți altfel”, a mai spus internauta. Răspunsul primit, urmat de un emoticon de râs a fost tranșant: „Profilul tău.”

„Măcar cu tine să semeni”

O altă poză, un al alt compentariu ironic: „Și când o vezi în realitate”. Replica Mirelei nu a întârziat să apară: „În realitate, nu aș vrea să arăt ca tine”. Femeia nu s-a lăsat mai prejos și a mai oferit încă o replică usturătoare: „What? Dar măcar cu tine să semeni zic”.

Loredana de la "Insula iubirii" este însărcinată. Fosta iubită a lui Hamude s-a măritat în secret. Cum arată acum, după ce s-a "tunat"

La fotografiile Mirelei apar adesea comentarii răutăcioase pe marginea acestui subiect, în care i se spune că este foarte modificată, însă fosta concurentă de la Insula Iubirii nu se lasă intimidată și pare extrem de mulțumită de aspectul ei fizic.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro