Antena Căutare

Mirela Vaida a vorbit deschis despre operațiile estetice. De ce nu o lasă soțul să meargă la estetician și ce ar schimba la ea

Mirela Vaida a dezvăluit faptul că se gândește la operații estetice, dar soțul ei nu este de acord cu aceste ajustări pe care ea își dorește să și le facă la nivelul feței.

Mirela Vaida a vorbit deschis despre operațiile estetice. De ce nu o lasă soțul să meargă la estetician și ce ar schimba la ea

Antena 1

Mirela Vaida a vorbit deschis despre posibilitatea de a-și face operații estetice în viitor. Iată că, deși și-ar face și în prezent anumite intervenții, soțul acesteia nu este de acord cu acest lucru, mai ales că ar exista filtrele necesare care să o facă să arate așa cum și-ar dori ea.

Mirela Vaida, despre operațiile estetice. Ce spune prezentatoarea tv de la Acces Direct despre acest subiect

Mirela Vaida și-a deschis inima și a vorbit despre posibilitatea de a apela la un medic estetician. Deși ea își dorește acest lucru, soțul ei are altă părere. Iată ce declarații a făcut ea.

Citește și: Mirela Vaida, schimbare surprinzătoare de look. Cum arată acum prezentatoarea TV: „N-am mai rezistat”

„Nu mi-am făcut operații estetice. Cred că se vede lucrul acesta, reglez lucrurile din machiaj. Iar acum, când sunt atâtea filtre pe telefon, dacă vrei să îți faci o poză și să îți micșoreze nasul sau să îți pună gene, nu trebuie decât să faci filtrul acela și… la revedere! Oricum, lumea nu se întâlnește cu tine față în față decât foarte rar. Nu știu de ce mai dau fetele acestea atâția bani pe operații estetice, când ai filtrele astea nebune de pe telefon”, a declarat ea.

Mirela Vaida a continuat șirul declarațiilor cu privire la o anumită intervenție pe care chiar își dorește să o facă la nivelul feței:

Citește și: Mirela Vaida a vorbit despre educația copiilor ei. Cum reușește vedeta să se împartă între cariera în televiziune și rolul de mamă

„Eu mereu am avut o problemă cu nasul meu, care are o deviație de sept urâtă. Așa m-am născut cu el și i-am spus și soțului meu: „Mi-aș dori tare mult să fac și eu o operație din asta, să am și eu nasul drept. Și el zice: „Măi Mirela, dacă ai făcut tu carieră cu nasul ăsta strâmb, acum, la 40 de ani, ce-ți mai trebuie să-ți îndrepți nasul? Crezi că te mai ajută cu ceva?. Are și el dreptate! Să faci, așa, gratuit niște operații, doar ca să-ți hrănești ego-ul și psihicul, că aici e o chestiune de psihic… Adică, dacă nu ești tu mulțumită cu ce ești, începi să îți schimbi lucruri. La mine, nu e cazul ăsta!

Alte operații nu mi-am făcut pentru că mă ajută Dumnezeu să am „osatura bună la față și să am pomeții lați. Asta e din neamul maică-mii! Și nu se simte nici că ți se lasă pielea, nici că ai îmbătrânit. Sigur, ridurile de expresie sunt frumusețea vârstei. Nu pot să spun că nu sunt adepta operațiilor estetice, pentru că nu am nimic împotriva lor. Dar eu, una, deocamdată, nu mi le-aș face. Poate peste 20 de ani”, a declarat ea pentru viva.ro.

De ce a plecat Cuza cu Emi la Asia Express. Care a fost motivul pentru care nu a participat alături de Cucu... Ana Crudu, imaginea „suspectă” care i-a făcut pe fani să creadă că e însărcinată. Cum s-a afișat pe rețelele de socializ...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x