Antena Căutare

Mirela Vaida este revoltată pe legea mamelor din România: "statule, lasă mamele să muncească și să căștige bani, chiar dacă..."

Mirela Vaida, mamă pentru a treia oară, a răbufnit pe contul ei de socializare, unde și-a exprimat nemulțumirea față de legile mamelor din România, mai exact, despre restricțiile acestora de a lucra, atâta timp cât primesc indemnizația lunară.

Prezentatoarea Mirela Vaida a explodat! Ce mesaj a transmis vedeta pe contul ei de socializare: "Statule, lasă mamele să muncească și să câștige bani, chiar dacă primesc indemnizație de creștere a copilului..." Citește continuarea

Mirela Vaida, mamă pentru a treia oară, a răbufnit pe contul ei de socializare, unde și-a exprimat nemulțumirea față de legile mamelor din România, mai exact, despre restricțiile acestora de a lucra, atâta timp cât primesc indemnizația lunară.

Iată ce a scris Mirela Vaida pe contul său de socializare:

„Statule, lasă mamele să muncească și să câștige bani, chiar dacă primesc indemnizație de creștere a copilului! Văd că tot cauți soluții să sporesti natalitatea!! Îți spun eu, mamă a 3 copii mici, dintre care ultimul are 4 săptămâni, că nu mă ajuți deloc! De ce? Pentru că mă ameninți că îmi iei indemnizația aia, și așa foarte mică în raport cu cât am cotizat eu la stat în ultimii ani, dacă accept cumva să cânt la un eveniment privat, să prezint un spectacol sau o emisiune ori să joc la teatru! Nu am voie nici să postez o reclamă la un produs comercial pe conturile mele de social media, pentru că nu pot încasa bani. Așa că stau acasă. Și tu pierzi, și eu pierd! Pentru ce? Dă-mi indemnizația care mi se cuvine, dar lasă-mă să și muncesc în timpul asta! Eu plătesc impozit pe venituri, deci tu câștigi! Tu mă ții activă, mă faci să mă simt utilă, frumoasă, importantă, fericită, mă lași să și câștig bani legal pentru a-mi crește copiii și toată lumea e fericită! Știi câte oferte am refuzat până acum? Nu e păcat? Și dacă ajungem la o înțelegere, pe cuvânt că îl fac și pe al 4-lea!! Nu asta îți dorești? Gândește-te!!

Mamele, chiar dacă au de crescut copii, nu-și pierd calitatea profesională! Unele chiar vor și pot să muncească, fără să le pui mereu să aleagă!! Fii prietenul lor, nu dușman!!"
Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru și are trei copii. Carla și Vladimir sunt copiii ei mai mari, iar micuțul Tudor Ștefan este cel de-al treilea copil al cuplului.

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu rupe tăcerea! Ce s-a întâmplat între cei doi înainte de moartea creatorului de modă... Șerban Copoț lansează cartea „Manualul exploratorului”...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x