Căutare Live

Mirela Vaida, înmărmurită în fața imaginilor cu Denisa Răducu: „Am evitat să le privesc pentru că sunt slabă de înger. E nedrept... E prea tânără!”

Drama prin care trece Denisa Răducu a impresionat o țară întreagă și este comentată atât pe rețelele de socializare cât și în emisiunile tv de profil. Ultima vedetă care discutat pe această temă este Mirela Vaida. Îndrăgita prezentatoare tv s-a arătat impresionată de felul în care arată cântăreața de manele

Drama prin care trece Denisa Răducu a impresionat o țară întreagă și este comentată atât pe rețelele de socializare cât și în emisiunile tv de profil. Ultima vedetă care discutat pe această temă este Mirela Vaida. Îndrăgita prezentatoare tv s-a arătat impresionată de felul în care arată cântăreața de manele.

Denisa Manelista nu mai spera când a primit VESTEA CEA MARE. Cântăreața poate ajunge în Cuba la tratament!

Vedeta Antenei 1 a recunoscut că nu este o fană a muzicii Denisei, dar atunci când a văzut fotografiile car eo înfățișează artistă în cărucior, a avut câteva momente de uluială: "Nu am văzut, nici pentru că nu am avut când, dar nici nu mi-am dorit pentru că eu sunt mai slabă de înger. Nu îi ascult muzica, dar e o tânără de 27 de ani, nu ai cum să rămâi indiferent", a spus Mirela la „Acces Direct”.

Minodora a izbucnit în lacrimi, în direct! Distrusă de durere, cere ajutor prietenilor: "Ştiu din surse sigure că Denisa nu este bine deloc. Vrea ca toată lumea să îşi amintească de ea râzând"

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... și (...) poate că vom face bani”" href="/showbiz/vedete/salma-hayek-denunta-violenta-de-la-hollywood-declaratiile-sunt-socante-ei-spun-gasitimi-o-maimuta-si-poate-ca-vom-face-bani-id662363.html?utm_source=antena1&utm_medium=linkuri&utm_campaign=next" class="stire-next">Salma Hayek denunță violența de la Hollywood. Declarațiile sunt șocante: "Ei spun <<găsiți-mi o maimuță>&g...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri