Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Mirela Vaida, prezentatoarea care sparge audienţele, dezvăluiri inedite din sânul familiei: Ne gândim deja al patrulea copil!

Mirela Vaida, prezentatoarea care sparge audienţele, dezvăluiri inedite din sânul familiei: Ne gândim deja al patrulea copil!

Mirela Vaida împreună cu "Viorile Gemene", au fost prezenți la Antena Stars, unde vedeta a împărtășit secrete din viața de familie, dar și din cea profesională.

"Ne dorim să aducem în casele românilor, mai ales în astfel de momente, folclor românesc."

Mirela Vaida și Viorile Gemene, super colaj folcloric, la Neatza!

Mirele Vaida, prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" a făcur și dezvăluiri inedite din sânul familiei.

"După ora două, după ce-i culc pe copii, atunci plec și eu liniștită spre serviciu, că ai mei dorm. Pe la ora 5 și ceva se trezesc, mai fac o fișă de la grădiniță", povestea Mirela despre copiii ei.

"La repetiții ne-am adunat o lună de zile aproape zilnic, și ne-a făcut mare plăcere să cântă. Proiectul acesta a venit ca o bucurie pentru sufletul meu pentru că nu mai făcusem de mult muzică."

Întrebată de Cristi Brancu ce știu copiii ei despre Vulpița, Mirela răspunde amuzată că nu știu nimic.

"Ei se uită ma desene animate, la Masha și Ursul, la Elsa."

Despre emisiunea Acces Direct, Mirela povestește degajată despre întâlnirile ei zilnice cu protagoniștii deja cunoscuți, prezenți zilnic în cadrul emisiunii, Viorel și Veronica.

"Îi văd zilnic, zi de zi de aproape două luni, pot să zic că deja le cunosc stările, mi-e milă de ei, îi înțeleg. Da am mai și țipat la ei. Dar vreau să spun că oamenii dacă sunt așa cum sunt, nu este vina lor, este vina mediului din care vin, a noastră a tuturor."

"Vulpița e un fel de personaj colectiv, un fel de Toma Alimoș", glumește Cristi Brancu, în timp ce Mirela și-a exprimat solidaritata față de Veronica, despre care susține că o înțelege, având în vedere situația socială din care provine.

"Ziua mea de naștere a fost în prima zi de Stare de Urgență decretată."

Despre ziua ei de naștere, vedeta povestea că urma să o petreacă undeva în străinătate, dar din cauza pandemiei a rămas acasă.

"Cel mic nu știu cu cine seamănă, are o față așa luminoasă și niște gene. Și ne uităm așa la el și ne minunăm. Deja împinge lcrurile de pe masă, merge de-a bușilea, urcă scările.Trebuie să sta numai după el. Tot timpul râde și e vesel."

Copiii Mirelei rămân cu soacra artistei, dar și cu o bonă, când Mirela merge la emisiune.

"Soacră-mea joacă Candy Crush, eu am zis că o fac de râs la toată lumea, se uită la Star Trek, mănâncă chipsuri, ne bate la remy, toată ziua vorbește cu colegii ei de școală de la Cluj. Îmi poartă mie blugii care mi-au rămas mici."

"Cu izolarea asta în casă, cine știe ce nebunie iese, glumește vedeta, referindu-se la o posibilă nouă sarcină, despre care dă de înțeles că nuar fi exclusă. Am vorbit, am vorbit. Ne-am gândit. Când ai unul ți se pare greu, când ai doi ți se pare mega greu și de la al treilea nici nu-i mai simți. Mai stăm un picuț, că nu-mi mai revin.",spunea Mirela ]ntrebat[ dac[ va veni ;i cel de al patrulea copil.

Urmăriți mai multe detalii din viața de familie a Mirelei Vaida, dezvăluite chiar de vedetă la Antena Stars, în cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu. Clic pe Video-ul de mai sus.

Recomandari