Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Mirela Vaida, show incendiar pe internet! Artista și-a uimit fanii cu un spectacolul live, de senzație! |Video

Mirela Vaida a făcut spectacol pe internet, unde și-a bucurat admiratorii oferindu-le un show live. Artista a cântat o piesă care a adunat zeci de mii de reacții pozitive din partea admiratorilor.

MIrela Vaida

Pe Mirela Vaida o știe o țara întreagă. O vedem zilnic la televizor și ne aduce mereu subiecte interesante, Însă, nu toata lumea știe că frumoasa prezentatoarea de la Acces Direct are un talent deosebit la cântat si o voce cu totul specială.

Mirela participă frecvent la spectacole, iar de această data s-a gândit să-și veselească admiratorii și sa le ofere un moment de senzație, prin intermediul mediului online.

Mirela Vaida, show incendiar pe internet! Artista și-a uimit fanii cu un spectacolul live, de senzație! |Video

Artista a făcut un show de zile mari, chiar pe contul său de socializare, iar reacțiile admiratorilor au curs în lanț. Zeci de mii de aprecieri a avut prezentatoarea TV, care a transmis și un mesaj alaturi de filmulețul postat.

LIdia Buble, melodie nouă! Artista a lansat piesa, "Cu ochii ăia verzi", o balađă romantică, superbă! | VIDEO

"Piesa “Move” din musicalul “Dreamgirls”! 💖 O piesa greu de cantat si cu sonorizare, efecte si microfon! Daramite cantata “la rece”... 😂 Asa suna ea azi, la prima repetitie! Pentru alte efecte si amplificare, va astept sambata seara, la Gradina de Vara din Herastrau. Va puup si va astept!! Teatrul de Revista Constantin Tanase"

Recomandari