Mirele și mireasa făceau poze în parc atunci când cineva de la Hollywood le-a întrerupt ședința foto! Imaginile au făcut senzație pe internet!

Un mire și o mireasă au avut parte de o surprinză de proporții când o vedetă de la Hollywood le-a întrerupt ședința foto din parc!

Un mire și o mireasă au avut parte de o surprinză de proporții când o vedetă de la Hollywood le-a întrerupt ședința foto din parc!

Actorul Ton Hanks s-a oprit lângă ei, în Central Park din New York, și a luat parte la ședința foto de nuntă.

Vedeta de Oscar făcea jogging în weekend când i-a văzut pe tinerii căsătoriți Elisabeth și Ryan care pozau. Starul nu a stat pe gânduri alăturându-se cuplului entuziasmat și a ținut să facă și un selfie cu cei doi.

Hanks i-a felicitat și le-a spus că este hirotonisit, adăugând în glumă că, dacă preotul nu își face apariția la slujba de cununie, poate oficia el ceremonia, arată Agerpres.

''Ryan, ești un bărbat norocos. Elisabeth, te-ai descurcat bine'', a adăugat actorul.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri