Căutare Live

Misha, primul interviu după ce a venit pe lume Maya. Iată ce spune soția lui Connect-r despre postura de mămică

Prezentă la super evenimentul Zu Music Awards, soția lui Connect-r a acordat primul interviu după ce a adus-o pe lume pe micuța Maya.

Prezentă la super evenimentul Zu Music Awards, soția lui Connect-r a acordat primul interviu după ce a adus-o pe lume pe micuța Maya.

''Încă nu mi-am revenit după sarcină. Mai am de dat vreo zece kilograme de dat jos. E cea mai frumoasă experienţă. Am ajutor. Connnect-R nu e mereu acasă. E foarte mult plecat de acasă. Când este mă ajută, dar în general am ajutor şi astfel nu prea simt aşa multă presiune'', a declarat Misha pentru Antena Stars.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... FOTO! Îți amintești de carismaticul actor din "Marimar"? Cum mai arată astăzi Eduardo Capetillo...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri